Vroegboekers zomer 2021

Wil jij vroegboeken voor het hoogseizoen van 2021 dan zijn er dit jaar een paar restricties. Vul jij een reserveringsformulier in voor 1 maart 2021 voor verblijfdata tussen 1 mei en 31 oktober 2021 dan kan dit enkel wanneer je een hotelvoucher in te leveren hebt. Heb je geen voucher, dan is boeken wel mogelijk maar betaal je bij de aanbetaling minimaal € 250,- aan. 

Waar komt deze restrictie vandaan? 

In het dramatische Corona jaar heb ik hotelvouchers uitgedeeld en verkocht. Dit zodat wij ondanks de slechte omzet toch ons nieuwbouw huis dicht konden krijgen voor de winter. Als dank hebben de vroegboekers en 10% bonustegoed op de vouchers gekregen en de mogelijkheid om exclusief te vroegboeken voor volgend hoogseizoen. 

Toen wij ons einddoel, het dak, hebben behaald zijn we gestopt met het uitdelen van de vouchers maar hebben we besloten om ook onze overige gasten nog een mogelijkheid te geven om te boeken wanneer ook zij € 250,-, de prijs van een voucher, in 1 keer aanbetalen. Het voordeeltje van de 10% cadeau valt helaas weg, dit was echt alleen voor de early birds, maar dat mag de pret niet drukken toch? 

Ik heb een voucher, wat nu? 

Heb je een voucher en wil je hem inleveren? Vul dan bij de opmerkingen onderaan het reserveringsformulier in dat je hem in wil leveren en ik verreken hem meteen met je facturen. 

Ik heb geen voucher, wat nu?

Doe je boeking zoals je gewend bent via het reserveringsformulier en je ontvangt van mij een bevestiging met aanbetalingsfactuur met een ander bedrag wat je gewend bent, tenminste als je eindbedrag onder de € 500,- uit komt. Het minimale aanbetalingsbedrag voor een boeking in het zomerseizoen is altijd € 250,-. Voor de eindbetalingsfactuur kan het bedrag dus lager uitvallen dan normaal.