TESTIMONIALS HOTEL & SALON

Kattentrimsalon Kattendons | feb. 2020

Salon "Masterclass voor professionals bij Cats Only Kattenhotel & Katsalon. De afronding van een heel fijne en bijzonder interessante opleiding. Heel veel bijgeleerd, nieuwe technieken en vooral hoe je op de meest diervriendelijke manier aan vachtverzorging doet. Wendy runt haar bedrijf op een heel professionele wijze." – Masterclass voor professionals Kattentrimsalon Kattendons by – Annick Claeys from Oost Vlaanderen

Kattentrimsalon Coupe Fur Cats | feb. 2020

Salon "Wendy; ik ben énorm blij dat ik bij jou op cursus ben geweest. Ik heb heel erg veel geleerd van je, en hoop ooit even goed te worden als jij ???????? Ik heb vele uren in de auto doorgebracht, maar het was het absoluut waard! Ik ben veel zelfverzekerder geworden, ik ga met meer vertrouwen mijn eigen kattenklantjes kunnen behandelen. Bedankt om je kennis te delen ♥" – Masterclass voor professionals Kattentrimsalon Coupe Fur Cats by – Viki Hannes from Wijnegem - België

Minet | feb. 2020

Salon "Heel fijn, dat ik voor Minet onze Perzische poes een vakkundig adres heb gevonden! Na eerst het boek:"Klitvrije kat, zo doe je dat" gelezen te hebben,bestelde ik eerst de combikam bij haar. Het lukte me toen nog niet,om alle klitten weg te krijgen. Inmiddels ben ik voor de workshops "Trim je eigen kat" geweest.Fijn om advies te krijgen over de manier van vast houden, tondeuse gebruiken en klitten verwijderen .Wendy gaat daar zo geroutineerd mee om,top! Thuis zal ik wel wat meer geduld moeten hebben,maar met de nieuw geleerde technieken zal het denk wel lukken. – Pers Minet by – Nelly Hegazy from Delft (Zuid-Holland)

Rowi | okt. 2019

Hotel 'Onlangs heeft Rowi in het kattenhotel gelogeerd. Dat was spannend zowel voor Rowi, als Wendy en mij. Rowi is niet gewend dat ik er niet ben. Zoals verwacht at hij niet of nauwelijks en bekeek hij zijn omgeving en de mensen die bij hem kwamen als een kat uit de boom. Het is geweldig fijn dat Wendy alles heeft geprobeerd om hem aan het eten te krijgen. Uiteindelijk kon hij de verleiding van warme gekookte koolvis niet weerstaan. Op de foto’s en een filmpje dat Wendy mij stuurde kon ik volgen hoe hij uit voorzichtig uit zijn schuilplaats kwam en zich tenslotte liet aaien en ging knuffelen. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor alle moeite die je hebt gedaan daar ben ik erg blij mee. Je kattenhotel zal ik zeker bij anderen aanbevelen.' – HTK Rowi by – Hanneke v Andel from Wageningen (Gelderland)

Sibo | aug. 2019

Salon 'Wat ben ik blij dat ik Wendy gevonden heb op internet. Met haar boek en de gevolgde workshop voel ik me nu zekerder over de verzorging van onze kat. Het boek, klitvrije kat-zo doe je dat, is in heldere taal geschreven. Bij de workshop hebben we alles nog een keer in het echt gezien en al onze vragen kunnen stellen.' – Siberische Kat Sibo by – Leony van Riswick from Bergen (Limburg)

Nina | aug. 2019

Salon 'Onze (dove) maine coon Nina had voor het eerst viltplekken op haar buik en bips. Helaas lukte kammen niet Nina wordt echt vals als we haar willen kammen, en maakten wij een afspraak bij Wendy om haar ervan te verlossen. Eenmaal binnen op deze fantastisch mooie plek merkten we al snel de no nonsense aanpak van Wendy! Vakkundig knipte ze de nagels van Nina voor zij of iemand het door had. Ondanks protest van Nina lukte het Wendy Nina te kammen en viltplekken weg te scheren zonder dat Nina in de stress schoot. Zeer vakkundig en in alle rust. Onze Nina voelt zich weer goed in haar vel, en het was de lange rit meer dan waard.' – Maine Coon Nina by – Mirjam Bouwels from Heerlen (Limburg)

Muis | aug. 2019

Salon 'Een echte aanrader met een eigenaar die écht van katten houd!!!' – Kruising langhaar Muis by – Joop Nafzger from Eindhoven (NB)

Snowy | jul. 2019

Hotel 'Ons poesje Snowy heeft er deze zomer voor de eerste keer gelogeerd. Wij zijn heel blij een fijn en goed vakantie adres gevonden te hebben waar ze lekker kan genieten zonder andere katten om zich heen. De tuinkamer is een echte aanrader!' – Pers Snowy by – Mirian Lenearts from Eindhoven (NB)

Mac & Melle | jul. 2019

Salon 'Mac en Melle mijn 2 Maine Coons in 1 uurtje klitvrij zonder stress en summerproof. Thuis laten ze het met moeite toe en bij Wendy leken ze er bijna van te genieten. Bedankt voor de tips en het mogen meekijken, leerzaam voor thuis en anders breng ik ze de volgende keer weer graag bij jou.' – Maine Coon Mac & Melle by – Vanessa Aalbers from Sint Hubert (NB)

Micky | jul. 2019

Hotel 'Onze Micky heeft het super gehad bij Wendy !! Ik ben heel erg tevreden over de grote ruimte binnen en buiten . Micky kon heerlijk naar vogels kippen etc. kijken . En er is echt overal aan gedacht . Toen Micky jeuk kreeg heeft ze gelijk met de tussenpersoon en de dierenarts contact opgenomen . Zodat daar gelijk iets aan gedaan kon worden . Echt een aanrader als katten hotel !!' – Huis-Tuin-Keukenkat Micky by – Linda Vermeulen from Oosterhout (NB)

Aylana | jun. 2019

Salon 'Binnen een half uur onze Maine Coon weer bevrijd van viltplekken op haar rug. Vakkundig en vriendelijk' – Maine Coon Aylana by – Marielle Roovers from Berlicum (NB)

Bezoeker | jun. 2019

Hotel 'Geweldig kattenhotel. Erg mooie en hygiënische hotelkamers. Alles in het belang van de katten. Top dus!' – nvt Bezoeker by – Jeanette Moes from Gilze (NB)

Chloe | mei. 2019

Salon 'Vandaag ben ik voor het eerst met mijn extreem angstige (niet-gesocialiseerde) 11-jarige katje bij Wendy geweest. Chloe was heel, heel erg bang (net als bij de dierenarts) maar ze heeft zich heel goed laten behandelen en daar ben ik superblij mee. Ook nu kreeg ik weer wat interessante vachtweetjes en ook specifiek over Chloe's vacht, waar ik erg blij mee ben om dat te weten. Een absolute aanrader om met je kat naar Cats Only te gaan voor vakkundige verzorging en advies over de vacht van je kat!' – Huis-Tuin-Keukenkat Chloe by – Marieke vd Weijer from Cuijk (GE)

Charodey | mei. 2019

Salon 'Wendy geeft zeer professioneel en helder advies. Ze neemt daar ook zeer uitgebreid de tijd voor. Heel fijn! En Charodey kwam (na een frustrerend autoritje) helemaal relaxed uit de behandeling. Echt een aanrader dus!' – nvt Charodey by – Caroline Ermers from Cuijk (GE)

Blackberry | mei. 2019

Salon 'First time visit, good experience and precessional service from Wendy. My cat enjoy his shower and had a relax time. Definitely will come back.' – Huis-Tuin-Keukenkat Blackberry by – Kuan from Eindhoven (NB)

Furby | mei. 2019

Salon 'Altijd een goede service!' – Pers Furby by – Ronald DeDecker from Eindhoven (NB)

Alice | apr. 2019

Salon 'Wendy is in een woord geweldig! Onze kat had flinke klitten en had er flinke last van, zo erg dat ze zelfs niet meer geaaid wilde worden. Wendy is erg professioneel en zorgzaam waardoor de kat zich op haar gemak voelde en zonder stress van de klitten verlost kon worden. Zeker het stressloze is extra belangrijk voor ons omdat onze kat hartproblemen heeft en zoveel mogelijk stress moet vermijden. We zijn ook bij andere kattentrimsalons in de buurt geweest maar voor de ervaring die we bij Cats Only hadden de uur extra reistijd graag over.' – Scottish Fold Alice by – Chris Heye from Maastricht (LI)

Polly | apr. 2019

Hotel 'Een geweldige plek! – Huis-Tuin-Keukenkat Polly by – Christine Hooijmans from Waalre (NB)

Bandit | apr. 2019

Hotel 'Een 5 sterren hotel! Alleen het zwembad ontbreekt. Onze Bandit vindt het nou eenmaal niet gezellig om met z’n velen samen in een hok te zitten... hier bij het mooie Cats Only kattenhotel heeft ze een heerlijke kamer voor haar alleen, waar ze ook lekker buiten kan wanneer ze maar wil... ze krijgt goede aandacht en soms mag ze een rondje extra rondlopen... Je zou bijna jaloers worden – Huis-Tuin-Keukenkat Bandit by – Nicole van Uitert from Westervoort (NB)

Billy | mrt. 2019

Salon 'Met onze Billy voor een kitten-wen-behandeling bij Wendy geweest. Voor Bil was het heel relaxed, en ik heb er weer veel van opgestoken. Met een goede kam weer naar buiten, en nu oefenen samen. Bedankt voor je deskundige adviezen, Wendy!' – Kruising langhaar Billy by – Esther Coolen from Helmond (NB)

Josh | mrt. 2019

Salon 'Hartelijk bedankt dat je josh voor ons korter hebt geschoren (kamen met onze 11 ,5 jarige knappert is niet meer leuk!!!) beetje begrip voor de oudere onder “ons” – Ragdoll Josh by – Evgenia Grassere from Eindhoven (NB)

Baerke, Finnie & Remmel | mrt. 2019

Hotel 'Wendy, dank je wel voor alle goede zorgen! Ook wij hebben een hele fijne vakantie gehad, mede omdat we onze jongens en meid met een gerust hart bij jou konden achterlaten. Thuis vinden ze natuurlijk het allerfijnste maar jouw hotel is een goede tweede keus. We komen graag weer bij je terug.' – Huis-Tuin-Keukenkat Baerke, Finnie & Remmel by – Bert van Dijk en Marlies Jansen from Weert (Limburg)

Maggie | mrt. 2019

Salon 'Wat een lieve en kundige trimster. Samen met haar stagiaire heeft Wendy het voor elkaar gekregen om Maggie zonder medicatie of narcose te scheren. Ze waren beiden zeer professioneel en relaxt. Maggie is weer blij. Wij komen zeker terug, ondanks de miauwende rit!' – Kruising langhaar Maggie by – Kim Clement from Den Bosch (Noord Brabant)

Snowy | feb. 2019

Salon 'Wendy bedankt voor je hulp en advies. En fijn dat je me goed hebt kunnen helpen door me in contact te brengen met een collega die aan huis komt om te trimmen. Snowy kan nu weer genieten van een klitvrije vacht.' – Pers Snowy by – Mirian van den Boomen from Veldhoven (NB)

Poesje | feb. 2019

Hotel 'Wendy, jouw Kattenhotel is de beste optie als ze - bij onze afwezigheid - niet thuis kan blijven. De individuele ruimte én het buitenverblijf zijn super. Jij bent nuchter én liefdevol in de verzorging en dat is wat wij als "baasjes" graag willen als we ons meisje uitbesteden. Bij de volgende vakantie komen we graag weer terug!' – Huis-Tuin-Keukenkat Poesje by – Rene Wiersma from Rosmalen

Edward | dec. 2018

Hotel 'This place is so adorable! It looked super clean. Wendy and her attendant were super nice and understanding! They sure run this hotel by heart. It was nice to receive updates on our cat with videos and photos! One of my favorite things was the fact that the place is cleansed from other cats’ scents as much. My cat usually gets stressed with other cats’ scents but I could tell there was none it was perfectly cleaned! Every cat gets their own room; it looked like a 5 star vacation! I am happy to continue dropping him off here when I need to! – Domestic Shorthair Edward by – Selin Kelly from Wijchen (GE)

Indy & Stitch | dec. 2018

Hotel 'Na het overlijden van onze poes Angel wilden we graag toch nieuwe poezenvrienden om ons heen en vandaar dat de broers Stitch en Indy in juni onze nieuwe huisvrienden werden. Probleem was echter dat we eind van het jaar een maand in Australië zouden zijn en we dus een tijdelijk tehuis voor hen moesten vinden. Daarbij kwam dat ze uit het asiel kwamen, zodat het ook de nodige tijd kostte om hen aan ons en ons huis te laten wennen, dus een goede opvang was voor ons erg belangrijk. Die hebben we zeker gevonden in Cats Only, waar ze in november/december alle aandacht kregen die ze verdienden. Toen we de eerste keer kwamen kijken en kennis maakten met Wendy, hadden we er al alle vertrouwen in dat haar opvattingen en de ruimte die beschikbaar was met een buitenhok ideaal voor onze katten zouden zijn. Dat bleek toen we ze weer kwamen halen; zo waren rustig en tevreden en konden zonder enige problemen bij ons thuis hun leven weer oppikken. Tijdens onze vakantie was er ook regelmatig contact met Wendy en kregen we leuke foto’s waarop te zien was dat onze jongens zich prettig voelden bij haar. Mocht het weer nodig zijn, dan zullen we in de toekomst dus zeker weer een beroep op haar doen. Een aanrader voor alle katten en hun baasjes!' – Huis-Tuin-Keukenkat Indy & Stitch by – Frans & Corina Appelhof from Veldhoven (NB)

Spikey | dec. 2018

Hotel 'Wij hebben nu voor de tweede keer onze Spikey laten logeren bij Cats Only in Gemert. Ook deze keer weer een fijne en positieve ervaring. Spikey heeft een aantal keren per dag medicijnen nodig, hetgeen correct en voor de kat op een rustige manier gebeurt. Dit zie je terug in zijn relaxte gedrag, omdat je regelmatig een foto en berichtje ontvangt. Hij is op zijn gemak. Kortom: betrokken, professioneel en katvriendelijk team onder aanvoering van eigenaresse Wendy, met wie er altijd een plezierig contact is, zij geeft antwoord op al je vragen en zij stelt je gerust. Het is een verzorgde kattenentourage (o.a. vloerverwarming); het ligt erg landelijk, zonder herrie dat erg plezierig is voor je kat. Geen enkel punt van kritiek of mogelijke verbeteringen. Zo nodig, dan komen wij graag weer terug.' – HTK Spikey by – Greet van Wingerden from Breda (NB)

Ritske en Robijntje | nov. 2018

Hotel 'Naar aanleiding van de uitstekende ervaring eerder dit jaar, opnieuw besloten om Ritske en Robyntje tijdens onze vakantie naar Wendy te brengen. Zaterdags gebracht en aangezien Wendy zelf paar daagjes vakantie had, stond haar collega klaar om de katers in ontvangst te nemen. Verbaasd dat beide heren meteen de hoogste plank uitzochten en ons de rug toekeerde. Geen knuffel meer mogelijk, zelfs geen snoepje werd aangenomen, ze waren beledigd...... Dat was nieuw voor ons, maar we wisten dat ze in goede handen waren! Tijdens de vakantie werden we op de hoogte gehouden van het rennen en ravotten op de zoldersuite, met zoveel kabaal dat je het beneden kon horen. Ook nog een leuke video dus dan ben je toch met een gerust hart op vakantie. Bij terugkomst waren de heren gelukkig wat vriendelijker dan bij het afscheid, dat was weer een opluchting.... Nogmaals dank voor de goede zorgen Wendy, en voor onze volgende vakantie is er maar één opvangadres. Dat uur rijden heen en weer een uurtje terug hebben we er graag voor over!' – Brits Korthaar Ritske en Robijntje by – Max en Bertien Wolvekamp from Oirsbeek (LI)

Guusje | nov. 2018

Hotel 'Vanwege werk logeerde Guus eind oktober een week bij Cats Only. Hij kan klimmen in zijn eigen kamer en eigen tuin. Ook heeft hij een prachtig uitzicht op de weiland. Omdat Guus snel (en graag lekker) eet, krijgt hij ook bij Wendy zijn brokjes in een voerbal. Op een paar foto's van Guus, zag ik dat hij het goed naar zijn zin heeft. Met een goed gevoel, breng ik Guus al diverse jaren naar Cats Only. Een prachtig, schoon en rustig kattenhotel.' – Kruising Langhaar Guusje by – Meivan Cheng from Geldrop (NB)

Jari, Daley, Max, Kyra, Lizzy & Lilly | nov. 2018

Hotel 'Onze 6 katten gingen altijd met veel plezier naar een kattenopvang tijdens onze vakanties. Daar zaten ze samen met andere katten. Helaas ging dit afgelopen zomer mis...een aantal van onze katten vond het niet meer fijn om met vreemde katten samen vakantie te moeten vieren. Gelukkig heeft de opvang ons getipt om eens bij Wendy te gaan kijken omdat zij een heel ander concept voert. Daar zijn aparte kamers waar de katten niet in aanraking komen met andere katten. Dit was een uitkomst voor onze poezels!!! Vanaf het eerste moment dat ze bij Cats only hun reismandjes uitkwamen was het goed en waren ze op hun gemak....ze gingen direct op verkenning uit. We hadden twee tuinkamers geboekt die geschakeld zijn waardoor ze dmv luikjes van de ene naar de andere kamer konden. Nou dat vonden de heren en dames echt leuk! Ook mochten ze hun eigen mandjes, krabpalen, speeltjes etc meenemen. Wendy is echt heel erg lief en zorgzaam voor de dieren, maar ook voor ons: we kregen regelmatig een foto, filmpje via WhatsApp... en dat is natuurlijk erg leuk! Je merkt echt dat Wendy veel ervaring heeft met katten en weet waar katten behoefte aan hebben. Dankjewel Wendy voor alles! En zeker weten tot de volgende keer. Groetjes van Heidi en een kopje van Jari, Daley, Max, Kyra, Lizzy en Lilly' – Huis-Tuin-Keukenkat Jari, Daley, Max, Kyra, Lizzy & Lilly by – Heidi Snijders from Gemert (NB)

Bob | nov. 2018

Hotel 'Onze kat is nu al voor de derde keer in het kattenhotel geweest. Hoewel hij het vervoer maar niets vindt, is hem aan te zien dat hij het er elke keer erg naar zijn zin heeft gehad! Dank je en zeker tot de volgende keer!' – Huis-Tuin-Keukenkat Bob by – Rob ten Hove from Eindhoven (NB)

Teddy & Balou | nov. 2018

Hotel 'Onze 2 Ragdolls van 8 maanden, Teddy en Balou, hebben een proefvakantie gehad van 4 nachtjes. We vonden het best wel spannend omdat we ze nog nooit ergens hebben laten verzorgen. Nadat we eerst een keer waren gaan kijken hadden we een goed gevoel bij dit kattenhotel. Kleinschalig en samen in een eigen kamer. Eigen spulletjes en eigen voer konden we meenemen. Wendy stuurde af en toe een appje om te vertellen hoe het met ze ging. Een foto en een filmpje van hen was ook erg leuk om te ontvangen. Ze hebben het er heel goed gehad. We zullen ze dan ook met een gerust hart hier vaker gaan brengen.' – Ragdoll Teddy & Balou by – Mariella Ruijsch from Dodewaard (GE)

Luna | okt. 2018

Hotel 'Onze Luna heeft een leuke vakantie gehad by Cats Only! Ruime kamer met eigen tuin, uitzicht op weiland met koeien en kippen, met veel leuke plankjes en klimplekjes... wat wil een kat nog meer?! Wendy stuurde ons af en toe een foto of een korte video van Luna en dat was erg fijn. Wij zullen zeker daar weer boeken als we weer op vakantie gaan. Bedankt Wendy!' – HTK Luna by – Mona Zondervan from Strijen (ZH)

Sientje | okt. 2018

Hotel 'Alhoewel Sientje een zeer eenkennige, als kitten verwilderde, poes is en ze nog nooit eerder van huis was geweest, is ze zeer goed door Wendy verzorgd. Sien had een prima kamer met veel klimmogelijkheden. Ze heeft medicijnen nodig, die ze niet door iedereen laat geven, maar voor Wendy was dat geen probleem. Af en toe een appje met een foto of videootje, maakte dat ik op vakantie toch een beetje contact had en kon zien hoe het met Sientje was gesteld. Sien had heimwee, maar Wendy heeft er alles aan gedaan, om het toch draaglijk te houden. Kortom: een prima logeeradres.' – Huis-Tuin-Keukenkat Sientje by – Marian Groen from Eindhoven (NB)

Baloe & Tijger | okt. 2018

Hotel 'Onze 2 katers Tijger en Baloe van bijna 12 jaar oud zijn nu al een aantal keren bij Wendy op vakantie geweest en dat bevalt ons en de katten prima! Baloe heeft wat problemen met zijn blaas en krijgt hier medicijnen voor. Voor Wendy is dat echter geen probleem, ze zorgt ervoor dat hij ook op vakantie zijn medicijnen binnen krijgt, ook al valt dat niet altijd mee. De laatste keer kregen we de heren bijna niet meer mee naar huis omdat ze zo lekker van het zonnetje lagen te genieten in het buitengedeelte van de tuinkamer, dat zegt al genoeg denk ik! Nogmaals heel erg bedankt en tot de volgende keer!' – Huis-Tuin-Keukenkat Baloe & Tijger by – Suzanne van Gaal from Eindhoven (NB)

Rani | okt. 2018

Salon 'Dank voor de goede zorgen en het geduld waarmee je onze kat altijd behandeld hebt' – Brits Korthaar Rani by – Aafke van Veen from Best (NB)

Loekie | okt. 2018

Salon 'Nadat mijn poezekind 2x geopereerd was in 2 weken tijd, heb ik hem kort laten scheren door Wendy. Met veel geduld, tekst en uitleg om Loekie te verzorgen. Omdat ik zelf kapster ben heb ik uiteindelijk de cursus 'trim je eigen kat' gedaan waar Wendy mij hielp en alle tips en trucs liet zien. Baasjes blij en Loekie ook weer blij! zéker aan te raden, geen poespas en geneuzel, altijd eerlijk en vriendelijk. Wendy denkt met de baasjes mee.' – Ragdoll Loekie by – Sophie Vlind- Kroon from Oss (NB)

Jip & Viana | okt. 2018

Hotel 'Tijdens de herfstvakantie zijn mijn Siberische katten Jip en Viana bij Cats Only geweest. Na een lieve ontvangst hebben ze het super fijn gehad. Het ziet er prima uit; een schone kamer met veel lig mogelijkheden met verschillende plankjes. Ook konden ze heerlijk naar buiten. Een waar speelparadijs met veel klim-, krab- en uitkijkmogelijkheden. Wij kregen regelmatig een update met foto’s of Appjes hoe het met ze ging. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Ook reageert Wendy heel snel op mail en App. Cats Only is echt een super onderkomen voor alle katten en geeft een heel vertrouwd gevoel!' – Siberische Kat Jip & Viana by – Fam Woutersen from Veldhoven (NB)

Tijger | okt. 2018

Salon 'Bedankt namens Tijger voor je snelle komst . Hij is weer van zijn klitten af . En hij is blij , na zijn val in bad . Top Wendy – Ragdoll Tijger by – Leslie vd Wildenberg from Veghel (NB)

Indy | okt. 2018

Salon '2 weken geleden is onze maine coon kater "Indy" overleden. Hij was onze eerste langharige raskat. Na de eerste winter kreeg ik het zelf niet meer voor elkaar de klitten eruit te kammen/knippen. Toen kwam ik in contact met Wendy. Eerst kwam ze een paar keer per jaar bij ons thuis langs om Indy klitvrij te maken. Toen Cats Only open ging ben ik daar naar toe gegaan. Indy was altijd heel rustig en wist ook dat hij daarna weer van die vervelende klitten af was. Wendy en Hellen bedankt voor de fijne verzorging van Indy's vacht. Veel succes!!!' – Maine Coon Indy by – Els Schonewille from Eindhoven (NB)

Benni & Leo | okt. 2018

Hotel 'Het was de eerste keer Benni en Leo op vakantie gingen en dat vond ik wel spannend! Ze hebben het super goed gedaan en Wendy hield ons goed op de hoogte met foto's en filmpjes. De twee hebben zich heerlijk vermaakt in de grote tuinkamer. De volgende vakantie breng ik ze daar ook weer met een gerust hart naar toe – Bengaal Benni & Leo by – Marianne Lunenburg from Geldrop (NB)

Dunya, Desi, Bodhi & Vince | sep. 2018

Hotel 'Na het internet te hebben afgestruind en diverse kattenhotels te hebben bezocht zijn we op Cats Only uitgekomen aangezien dit hotel ons de beste indruk gaf. Wendy kwam bij ons oriënterende bezoek vakkundig en zelfverzekerd over, dit gaf ons een goed gevoel en het benodigde vertrouwen om onze poezen er drie weken achter te kunnen laten. Het kattenhotel was niet echt om de hoek, maar niets dan het beste voor onze vier poezen. We werden zowel bij het brengen als halen van onze poezen goed ontvangen en er werd ruim de tijd genomen om alles te bespreken en afscheid te nemen van de poezen. De poezen werden goed verzorgd en er werd ook rekening gehouden met de eventuele bijzonderheden, we hebben ons dus geen zorgen hoeven maken.' – Siberische kat Dunya, Desi, Bodhi & Vince by – Fam Westerhout from Rijnsburg (ZH)

Salem | sep. 2018

Hotel 'Wij hadden onze kleine knuffelkat voor de eerste keer naar het pension gebracht en vonden het misschien nog wel spannender dan onze kat het vond. Wendy heeft erg goed voor onze kat gezorgd en ons altijd updates en fotos's gestuurd als we daar om vroegen. Wendy heeft erg veel kennis van katten en begrijpt snel hoe een kat in elkaar zit en wat hij/zij nodig heeft. Echt geweldig! Graag weer tot de volgende keer. – HTK Salem by – Merel van Eck from Eindhoven (NB)

Ivar & Obelix | sep. 2018

Hotel 'Onze 2 radolls obelix en ivar zijn bij Wendy wezen logeren.Ze vonden het heerlijk en kwamen vrolijk en gezond weer thuis. Afgelopen september gingen ze dan ook weer met een gerust hart naar Wendy terug. Echter bij thuiskomst was onze obelix al meteen ziek wilde niet eten en drinken. Na veel gedoe met dierenarts heeft Wendy ons verwezen naar een speciale katten dokter.Onze obelix is weer gezond. Ook hadden wij al een nieuwe vakantie geboekt de aanbetaling werd meteen door jou terug gestort. Deze vakantie hebben onze schatjes een oppas thuis gehad en is t goed gegaan gelukkig. Wendy dank je wel voor je medeleven en goede advies. Helaas komen obelix en ivar niet meer logeren vanwege heimwee maar jou goede zorgen zal ik iedereen aanbevelen.' – Ragdoll Ivar & Obelix by – Fam van Amerongen from Deurne (NB)

Barbara & Karel | sep. 2018

Salon 'Al jaren met volle tevredenheid trimmen ze mijn Noorse boskatten. Lief, geduldig en netjes. Na het overlijden van 1 van mijn katten een heel lief kaartje gekregen. Dat noem ik nou klantvriendelijk!' – Noorse Boskat Barbara & Karel by – Claudia Weggemans from Eindhoven (NB)

Diva | sep. 2018

Salon 'Wendy is erg professioneel. Kruimeltje was helemaal blij na haar kambeurt. Mocht het ondanks de nieuwe kam toch weer wat gaan vervilten, ga ik zeker terug!' – Pers Diva by – Mariken van Bree from Uden (Noord Brabant)

Blair & Amalia | aug. 2018

Hotel 'When our oldest cat, Amelia, was put on medication for her heart murmur we knew this meant we would need to change from the normal arrangements we made for when we would go away to something more formal. This combined with the arrival of our youngest cat Blair, a rescue who is incredibly shy, meant we started looking for a cattery. We were horrified to find every place we came across was of the "throw them all together" variety. Luckily, we found Wendy and Cats Only. One visit was all we needed to know that this was the place and person we wanted looking after our cats. Wendy has been excellent in understanding all of our (and the cats) needs. She provides wonderful care and the individual rooms keep Blair and Amelia feeling as comfortable as they can outside of their home environment. No request is too much for Wendy and she doesn't even bat an eyelid when we unload toys, blankets, baskets, and a cat tree from the car. As worried cat owners, we also appreciate the regular updates and photos. All in all, we are super happy to have a place for the cats to go to when we are away for long(er) periods of time, where we know Amelia and Blair will be looked after in a caring and personal way.' – HTK Blair & Amalia by – Heather Tucker from Rotterdam (Zuid Holland)

Sparrow | aug. 2018

Salon 'Hele goede adviezen gegeven.' – Maine Coon Sparrow by – Miryam de Jong from onbek

Beer | aug. 2018

Salon 'Deze zomer met mijn Britse korthaar naar de kapsalon geweest; Wendy is erg ervaren en heeft verstand van wat ze doet. Met geduld en een ruime planning zorgde ze er voor dat mijn kater weer een stralende vacht heeft! Zeker een aanrader.' – Brits Korthaar Beer by – Wyanda van den Brandhof from Oss (Brabant)

Haasje | aug. 2018

Hotel 'Haasje is diabetes en wordt normaal gesproken twee keer per dag door de buurvrouw gespoten. Helaas heeft zij vlak voor onze vakantie afgezegd. Wendy kwam professioneel en toegewijd over tijdens een gesprek en gewillig om haar te prikken. Wat is het allemaal goed verlopen!!!! Ze voelde zich, in tegenstelling tot onze verwachting, heel thuis en veilig op de zolderkamer.' – Kruising Somali / Abessijn Haasje by – Petra Spijk from Gorinchem (Zuid- Holland)

Lizzy & Rebel | aug. 2018

Hotel 'Lizzy en Rebel gaan binnenkort weer logeren bij Wendy. Ze hebben een heerlijke prive binnen en buitenruimte. Ze vinden het er heerlijk, en dat geeft ons een rustig en fijn gevoel.' – Huis-Tuin-Keukenkat Lizzy & Rebel by – Kaat Nobelen from Dorst (Noord-Brabant)

Irja | aug. 2018

Hotel 'Ondanks dat Irja 1 week voor de vakantie 2 epileptische aanvallen heeft gehad, besloten wij toch de vakantie door te laten gaan. Gelukkig maar want ze heeft zich deze 4 weken goed kunnen vermaken. We hadden een XL tuin kamer waar ze veel gebruik van heeft gemaakt. En de filmpjes die we tijdens onze vakantie hebben gekregen gaf ook rust. Allemaal filmpjes van een blije poes.' – Kruising Noorse Boskat Irja by – Rachel & Rene Kramer from Mierlo (Brabant)

Ace | jul. 2018

Hotel Dit jaar hebben wij onze 1-jarige kater Ace tijdens onze vakantie ondergebracht bij Cats Only. Allereerst is dit een van de weinige plekken waar een ongecastreerde kater terecht kan. Dit was voor ons een must. We foto's en filmpjes van Ace toegestuurd, super leuk! Ook als wij vragen hadden, werden ze snel via whatsapp beantwoord door Wendy. Kortom: Ace komt hier zeker nog eens terug! – Brits Langhaar Ace by – Elmyn Brands from Goirle (Tilburg)

Delphi | jul. 2018

Salon 'Goede informatie en goede service over het onderhoud van de vacht.' – Langhaar Delphi by – Ruben en Suzanne Kingma from Eindhoven (Noord Brabant)

Rinske en Robijntje | jul. 2018

Hotel 'Onze broertjes Ritske en Robyntje hebben een weekje vakantie gevierd bij Wendy. Mooie ruime suite voor de kittens (6 maandjes) met diverse mogelijkheden om lekker hoog te zitten en een fijn raam met stevig raster om naar buiten te turen. Alles mooi schoon en prima verzorgd. Mocht je nog twijfel hebben om je kat eventjes te laten logeren dan zal een bezoekje aan Cats Only je meteen overtuigen.' – Brits Korthaar Rinske en Robijntje by – Max en Bertien Wolvekamp from Oirsbeek (Limburg)

Chocolate | jun. 2018

Salon 'Vandaag een mijlpaal, onze lieve Chocolate een langharige kater van 14 jaar inmiddels voor de eerste keer zonder narcose laten scheren. Scheren is nodig omdat mijnheer het weigert om zich te laten kammen zonder dat zijn vrouwtje er zonder kleerscheuren er vanaf komt. 12 jaar lang laten we hem elk jaar onder narcose brengen zodat we hem kaal kunnen scheren wat natuurlijk niet de bedoeling is. Nu wilde Wendy het heel graag eens proberen en ja ongelofelijk ze had nog niet 1 krasje, met veel geduld en kennis is het haar gelukt :) Wendy super bedankt we zijn er weer blij mee!!!' – Langhaar Chocolate by – Diane van Hees from Gemert (Noord Brabant)

Ramix | mei. 2018

Salon 'Ramix onder handen genomen door Wendy. Speciaal vanwege de warmte was ze eerder begonnen. Ik heb met open mond mogen ervaren wat katvriendelijke verzorging is. Wat een professional! De interactie tussen die twee was bijna magisch, en dat terwijl hij thuis totaal NIET te verzorgen valt (bijten, krabben, blazen etc)' – Maine Coon Ramix by – Simone Rensen from Son en Breugel (Noord Brabant)

Ivy & Khadisja | mei. 2018

Hotel 'Onze 2 Britse korthaar dames zijn een weekje bij Wendy geweest. Volgens wat we gehoord hebben en gezien op de foto's, die Wendy ons stuurde, hebben ze het prima naar hun zin gehad. Thuis moesten ze echt weer even wennen. En misschien verlangden ze wel weer naar Wendy – Brits Korthaar Ivy & Khadisja by – Aad en Ineke Dielissen from Helmond (Noord Brabant)

Bandit | mei. 2018

Hotel 'Via een vriendin kwamen we bij Cats Only terecht en we zijn ontzettend blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Wendy deed haar uiterste best om Bandit alle zorg te geven die ze nodig heeft en, toen Bandit door enige stress in het begin niet wou eten, dacht ze goed mee om tot een passende oplossing te komen. Dat ging perfect, uiteindelijk lag Bandit heerlijk in een tuinkamer!' – Huis-Tuin-Keukenkat Bandit by – Ben & Nicole McNab from Westervoort (Brabant)

Dotje | mei. 2018

Hotel 'Wij waren erg blij met de zorg die Wendy gaf aan onze kat Dotje tijdens onze vakantie. Het is super fijn dat er aparte kamers/tuinen beschikbaar zijn per kat. Ook al had Dotje veel last van heimwee ze was op de beste plek waar ze kon zijn tijdens onze vakantie! Dank je wel Wendy voor de goede zorgen! :)' – Huis-Tuin-Keukenkat Dotje by – Michelle Neervoort from Meteren (Gelderland)

Max & Suus | mei. 2018

Hotel Max & Suus hebben 10 dagen gelogeerd in het kattenhotel Cats Only in Gemert tijdens onze vakantie. We kregen regelmatig foto's en berichtjes. Zo te zien hadden ze het er heel goed naar hun zin en voelde zicht thuis. Het is toch altijd fijn en geruststellend om te weten hoe het met je vriendjes gaat en of ze het fijn hebben. De reservering voor het volgende verblijf is al gemaakt. – Maine Coons Max & Suus by – Rob en Gerdi from Veghel (Noord Brabant)

Sky | mei. 2018

Salon Sky is 8 maanden en heeft een dikke ondervacht. Ik durf zelf klitten onder zijn okels niet te verwijderen. Wendy heeft Sky heel relaxed gekamt met een grove kam. Ze heeft mij veel tips gegeven om deze klitten te voorkomen. Sky was na een uurtje klaar en helemaal Zen. Fijn vond ik ook haar kennis over katten en hoe zij omging met Sky. Mijn Sky ging naar huis als een happy cat. – Brits Langhaar Sky by – Christel Driessen from Millingen a/d Rijn (Gelderland)

Simon & Poppy | apr. 2018

Hotel As an expat, it is always a challenge to find safe and reliable businesses to work with, especially when it comes to taking care of my cats. I'm very lucky to have found Wendy who is not only a great professional but also a fun person to talk to. My usual visits are with my Maine Coon for grooming. Wendy is very thorough to make him look handsome and sharp. I had both my cats registered in the cat hotel over Christmas/ 2018 New Year's. Wendy was very accommodating even when it seemed we would not be able to get in, but in the end it worked out. I really like the attention she gave to my cats while I was on holiday and the photos & videos she would send me as an update. Definitely a person to trust with your cats :) – Maine Coon & European shorthair Simon & Poppy by – Ed from Geldrop (Noord Brabant)

Odin | apr. 2018

Salon Gisteren met Odin naar Wendy geweest. Odin is een soort van Britse langhaar dus heel veel dunne zachte haartjes. We hebben hem vorig jaar uit het asiel gehaald waar de dames daar Odin niet konden kammen, hij werd woest en moest onder narcose worden gebracht. Wonderbaarlijk lukte Wendy het allemaal heel goed. Onder wat gegrom hebben zelfs zijn buik en achterpoten een grondige kam beurt gehad. Odin is weer mooi en super zacht! Hartstikke bedankt en een kus van Odin. – Brits Langhaar Odin by – Yvonne Maatman from Best (Noord Brabant)

Minus | apr. 2018

Hotel Ik heb mijn oude kater van 21 jaar onlangs ruim 2 weken bij Cats Only ondergebracht tijdens onze vakantie. Dit was de allereerste keer voor hem sinds dat wij hem 9 jaar geleden uit het asiel hadden gehaald. Omdat hij al zo oud is en ook niet is gewend aan andere katten, vonden we het fijn dat hij zijn eigen kamer kreeg. Ik heb vooraf kennis gemaakt met Wendy en heb een rondleiding gekregen door het mooie bedrijf. Ik kreeg er gelijk een fijn gevoel bij. Onze kat heeft medicatie nodig en heeft een vrij wisselend eetschema. Dat betekent dat hij wat meer aandacht behoeft dan een gezonde jonge kat en dat is nu precies waar Wendy zich weet te onderscheiden van andere pensions. Hoewel het voor onze kat wel lang was dat we weg waren is hij goed verzorgd en voelden wij ons ook prettig op vakantie, omdat hij in goede handen was. Wendy hield ons up tot date over zijn verblijf. Ik zou Cats Only aan iedereen aanbevelen! – HTK Minus by – Renate Kok from Schaijk (Noord Brabant)

Katje | apr. 2018

Hotel Omdat ons katje vanwege een minder goed werkende schildklier 2 pilletjes per dag in moet nemen ('s ochtends en 's avonds) vonden wij het prettig om haar ergens onder te brengen waar zij 24 uur per dag verzorging zou hebben. Zo zijn we uitgekomen bij Cats Only. Na een prettige intake/kennismaking voelde het meteen goed om ons katje hier een week te laten logeren. Je kunt duidelijk zien dat Wendy de wens van de kat centraal stelt! Helaas is ons katje ziek geworden en at ze niet meer. Wendy heeft ons hierover geïnformeerd en is meerdere malen met haar naar de dierenarts geweest. Een nierbekontsteking bleek ze te hebben. Ben heel blij dat ons katje zo goed is opgevangen en dat er direct actie is ondernomen. Ook heeft ze ons goed op de hoogte gehouden van alle uitslagen en het verloop hiervan. Gelukkig is ons katje weer helemaal opgeknapt! Wil Wendy via deze review nogmaals heel erg bedanken voor haar hulp en zorg voor ons katje. De volgende keer mag ons katje weer bij Wendy logeren; ik kan dan ook alle kattenbezitters Cats Only van harte aanbevelen! – HTK Katje by – Kattenfan from Eindhoven

Lizzy | apr. 2018

Salon Nooit gedacht dat onze poes lizzy zichzelf zo makkelijk mooi liet maken door deze topper.. was bang omdat onze poes niet de makkelijkste is maar door super gerustgesteld te worden vond lizzy t best Oke en ze ziet er weer super mooi uit ... super bedankt en zeker tot ziens... – Huis-Tuin-Keukenkat Lizzy by – Manuela vd Kerkhof from Eindhoven (Noord Brabant)

Joy | apr. 2018

Salon 'Vanmorgen met mijn poes Joy naar de trimsalon geweest want ze zat onder de klitten. Ik was voorbereid op drama maar niets was minder waar. Wat een relaxte sfeer, er werd volop de tijd genomen en Joy heeft alleen maar gespint – Ragdoll Joy by – Wendy Vogels from Gemert (Noord Brabant)

Thomas | mrt. 2018

Salon 'Afgelopen week heeft Wendy onze Maine coon van 18 jaar oud weer getrimd. Helaas kan ie het zelf al een aantal jaren niet meer bijhouden, maar gelukkig kan ik dan terecht bij Cats Only Katsalon. Onder de trimbeurt krijg je ook nog heel veel tips mee. Wendy, super bedankt voor je kundige behandeling en adviezen! Thomas voelt zich weer heerlijk en relaxt met zijn zachte vachtje zonder klitten.' – Maine Coon Thomas by – Pauline Dittmer from Nuenen (Noord Brabant)

Gijs | mrt. 2018

Hotel 'Onze Gijs heeft erg genoten van zijn weekend bij Wendy,en wij daarom van ons weekend weg!!Ik heb mij geen moment zorgen gemaakt en dat is heerlijk!!' – HTK Gijs by – Sonja Egerschot from Malden (Gelderland)

Jeahrah | feb. 2018

Salon Mijn maine coon Jeahrah is thuis zeer moeilijk te borstelen en kammen. Dus Wendy gevraagd om hulp. Ze wilde de uitdaging wel aangaan nou Jeahrah was daar een super lieve kat liet alles met zich doen Wendy heeft mij alles goed uitgelegd en heel veel zelf laten doen onder haar supervisie. Heb in korte tijd heel veel geleerd voor herhaling vatbaar mits dat nodig zou zijn. – Maine Coon Jeahrah by – Luci Drenth from Brunssum (Limburg)

Timothy | feb. 2018

Hotel 'I am an expat and I found 'Cats Only' after an intense online search and decided to book a room during one of my travels to abroad. I very much like the rooms at the first visit (clean and big enough) and Wendy has such a great hospitality. I choose the room without a garden because my cat, Timothy, used to live in Dubai. So far, Timothy stayed at Cats Only 3 times and more visits are already planned ! Wendy is also very helpful for pick up/drop off times since my flights are mostly in late evenings.' – Pers Timothy by – Caglar Atilgan from Eindhoven (Noord Brabant)

Neko | feb. 2018

Salon 'Tijdje terug met onze Neko naar de kattentrimsalon geweest. Wat heeft hij gemopperd en wat bleef Wendy lief!! Hij had ook echt wel veel klitten. Neko ziet er nu weer keurig netjes uit en ik heb hele goede tips gekregen. Ik vond het echt super!' – Ragdoll Neko by – Tamara vd Biggelaar from Eindhoven (Noord Brabant)

Ramses & Peanut | feb. 2018

Hotel Wij dachten dat kattenhotels altijd gezamenlijke kamers hadden, meerdere katten bij elkaar. Onze vorige kattenhotel was niet verkeerd maar niet wat wij ervan hadden gehoopt. Onze blote kindjes kwamen daar met een onveilig gevoel aan. Bij Cat’s Only ging het van het begin tot het eind beter, eigenlijk ging het gewoon vanaf het begin tot aan het einde geweldig! – Sfynx Ramses & Peanut by – Marco en Inge v Creij from Uden (Noord Brabant)

Floris | feb. 2018

Hotel 'Onze kitten Floris is in de kerstvakantie voor het eerst een paar dagen in het kattenhotel geweest. Hij heeft het heel fijn gehad. Ikzelf heb nog nooit zo’n praktisch, schoon, mooi kattenhotel gezien met een eigenaresse met hart voor je kat' – Ragdoll Floris by – Joyce van Hulst from Helmond (Noord Brabant)

Jack & June | feb. 2018

Salon 'Wendy heeft mij supergoed geholpen met het trimmen van mijn 'lastige' kat. Ze is altijd bezig met bijscholen, verbeteren en nieuw inzicht verkrijgen. Via Cats Only heb ik ook een heel interessante lezing bijgewoond. Na een rondleiding in het kattenhotel is het zeker: als wij een lange vakantie plannen, komen onze katten zeker logeren bij Cats Only!' – Brits Langhaar Jack & June by – Barbara Dorren from Oostelbeers (Noord Brabant)

Tijgertje | feb. 2018

Salon 'RESPECT hoe Wendy in alle rust onze zeer (sti)k(lit) eigenwijze, ‘ik laat mij niet helpen’, boosaardige (dat doet ie normaal nooit), miauwende, blazende Tijger, ook deze keer weer van zijn klitten verlost! DANK JE WEL, namens zijn baasjes. Zelf is hij ook best blij....' – HTK Tijgertje by – Astrid Reisenberger from Nuenen (Noord Brabant)

Nounie | feb. 2018

Hotel 'Nog nooit heeft onze poes, Nounie, 5 weken ergens anders gelogeerd, waardoor het voor haar en voor ons erg spannend was.Ze heeft hartproblemen waardoor ze 2 keer per dag medicatie moet krijgen. Ook kwakkelt ze met haar gezondheid. Bedankt voor de goede zorgen! Ze ziet er goed uit en wij hebben met een gerust hart van onze huwelijksreis kunnen genieten.' – Pers Nounie by – Nina & Johan Latjes from Eindhoven (Noord Brabant)

Jacker (Jack) | feb. 2018

Hotel 'Fantastische Ervaring! Kat heeft een geweldig verblijf gehad. Ruime suite, dagelijks persoonlijke aandacht, en tijdens zijn verblijf veel foto's en video's ontvangen.' – HTK Jacker (Jack) by – Lana from Eindhoven (Noord Brabant)

Mila & Noa | feb. 2018

Hotel 'Voor het eerst dat wij onze poezen ergens moesten onderbrengen. Na de eerste kennismaking voelde het al direct goed! Het ziet er super goed uit, rustig verblijf en de poezen hebben hun eigen plekje. Bij het ophalen lagen ze heerlijk ontspannen in hun mand! Ik kan daarom iedereen Cats Only kattenhotel aanraden, echt top!!' – HTK Mila & Noa by – Lisa v Beerendonk from Best (Noord Brabant)

Cooper | jan. 2018

Salon 'Erg fijne kattentrimsalon, lekker afgelegen en rustig, tijd wordt genomen voor de kat, en er wordt niet onnodig lang gefriemeld met de kat. Wendy anticipeert goed waardoor de behandeling veel sneller en effectiever is. Tips worden mee naar huis gegeven en kennis wordt gedeeld, erg fijn!' – Maine Coons Cooper by – Merel Bongers from Helmond (Noord Brabant)

Nox, Mohe & Papina | dec. 2017

Hotel 'Helaas werd Nox de week voor de vakantie ziek en wilde niet eten. Wendy was heel meedenkend. Na een week kregen we een goed gevoede, vrolijke, niet zieke kat terug met een Prachtvacht! En ook de kittens, Mohé en Papina, hebben het fantastisch gedaan. Wij gaan nooit meer ergens anders heen!' – Kruising Maine Coon en Maine Coon Nox, Mohe & Papina by – Nienke & Wietse vd Horst from Den Bosch (Noord Brabant)

Milou | dec. 2017

Hotel 'Onze Milou is gaan logeren bij Wendy. Heel spannend want Milou is nog nooit uit logeren geweest sinds dat wij haar 4 jaar geleden uit het asiel hebben gehaald. Maar het is heel goed gegaan. Wendy stuurde ons een filmpje van Milou en al onze zorgen waren voorbij. Ook bij thuis komst was Milou helemaal niet gestrest. Dank je wel Wendy voor al je goede zorgen.' – HTK Milou by – Marie Jose van Vught from Dongen (Noord Brabant)

Loki & Kapriz | dec. 2017

Hotel 'Zoals verwacht was onze kat terughoudend en wilde zelfs niet eten. Ondanks dat we eigen spulletjes hadden meegenomen. Uiteindelijk heeft hij het nog geen dag volgehouden. Wendy heeft er alles aan gedaan dat hij zich op zijn gemak voelde, met positief resultaat. Elke dag kwamen de foto’s via WhatsApp zodat we konden zien wat ze deden.' – HTK & Neva Masquerada Loki & Kapriz by – Ruud en Jolijn from Tilburg (Noord Brabant)

Jimmy | dec. 2017

Hotel 'Bedankt voor alle inspanning om het onze Jimmie naar de zin te maken. Werkelijk niets was teveel!! Helaas moest zijn logeerpartij ingekort worden omdat hij zoveel heimwee had en daarom echt niet wilde eten. Gelukkig hadden we dit risico vooraf al besproken en is Jim opgehaald. Fijn dat we zo goed op de hoogte werden gehouden door je!!!' – HTK Jimmy by – Karin Nijkamp from Tilburg (Noord Brabant)

Mocha, Uggs & Nougat | nov. 2017

Hotel 'Wij hebben het heel fijn gehad bij Wendy!We vonden het heerlijk dat we naar buiten konden (kijken).Ook de klimrekken en plankjes vonden we erg leuk.Gelukkig konden we bij Wendy met zijn drieën bij elkaar, zo hoeven we elkaar niet te missen.Tot de volgende keer weer!' – Brits Korthaar Mocha, Uggs & Nougat by – Annemarie Govaarts from Helmond (NB)

Jimi & Gambit | okt. 2017

Hotel 'Jimi en Gambit hebben hun eerste vakantie bij Cats Only Kattenpension doorgebracht. Ze hebben het er erg naar hun zin gehad, ze zijn erg relaxed thuisgekomen. In hun eigen kamer en tuin met prachtig uitzicht hebben de mannen zich prima vermaakt. Wendy bedankt voor de goede zorgen!' – HTK & Maine Coon Jimi & Gambit by – Lilian Brugel from Veldhoven (Noord Brabant)

Shiva | okt. 2017

Salon 'Voor advies naar Wendy gegaan voor onze Ragdoll kitten. Goede start meegekregen om de vacht mooi en in goede conditie te houden. Fijne omgeving, professioneel met veel gevoel voor de kat! Blij dat ik gegaan ben.' – Ragdoll Shiva by – Jessica Meggelaars from Gemert (Noord Brabant)

Guusje | sep. 2017

Hotel 'Wij hebben Guusje onze kat van 1 jaar zorgeloos twee weken laten logeren bij Wendy. Het hotel is voor ons een uitkomst omdat Guusje gewend is alleen te zijn. Met haar eigen verblijf voelde ze zich compleet op haar gemak en was er geen stress te bekennen. Toen we Guusje ophaalde was ze zo weer helemaal gewend in ons eigen huis.' – Brits Korthaar Guusje by – Corne Savelkoul from Wijchen (GE)

Amelia & Blair | sep. 2017

Hotel 'Medicijnen in combinatie met een verlegen asiel poes die sinds eind vorig jaar bij ons is, stelde ons voor een dilemma. Huiverig om onze poezen in een groep katten te hebben zochten we naar een oplossing. Gelukkig vonden we Wendy. Hoewel ze beide hadden besloten zich verlegen te gedragen weten we dat ze in goede handen waren.' – HTK Amelia & Blair by – Heather Tucker from Rotterdam (Zuid Holland)

Jill & Jaxx | sep. 2017

Hotel 'Twijfel waar onze 2 gaaltjes moesten verblijven een lang weekend. Onze Jill heeft veel stress en zorgen gehad dit jaar dus ook met dat in ons achterhoofd zijn wij opzoek gegaan. Wat is Wendy een top vrouw. Ze zorgt niet alleen goed voor de katten maar ze observeert ze ook en deelt haar bevindingen, indien nodig direct en anders bij het ophalen.' – Bengalen Jill & Jaxx by – Janneke Versteeg from Ewijk (GE)

Paroli & Kea | sep. 2017

Hotel 'Mijn 2 poezen hebben hier een weekje vakantie mogen houden. Er werd top voor ze gezorgd en heb 2 relaxte katten terug gekregen (waar ik bang voor was dat ze gestresst zouden zijn, ivm veranderingen). Een buitenverblijf waar ze hun ogen uitkijken! Wel iets aan de prijzige kant maar daar krijg je ook wel weer wat voor terug.' – Maine Coons Paroli & Kea by – Diana Hersbach from Cuijk (NB)

Vega & Nex | aug. 2017

Hotel 'Vega was meteen op zijn gemak. Onze normaal zo brutale Nex was even onwennig, maar zo fijn, Wendy geeft ze de tijd. En na ruim anderhalve dag, kwam ook hij los. Bij thuiskomst waren de jongens in hun normale doen, alsof ze niet weg geweest waren. Geen stress of wat dan ook. Jongens blij, ik blij!' – Sphynx Vega & Nex by – Loes Habets from Helden (LI)

Simba & Elsa | aug. 2017

Hotel 'Simba and Elsa stayed for a week here and it was like home from home for them. Wendy is really nice and really takes care of the cats. I also liked when Wendy would send pictures or videos of the cats so i had a relaxed feeling while i was away that they were being looked after well. Would recommend this to anyone.' – Maine Coons Simba & Elsa by – Sarah Bickers from Diemen (Noord Holland)

Pippa | jul. 2017

Salon Bedankt voor de goede verzorging van mijn knappe Pippa.. ongelofelijk hoeveel haar d'r van haar af ging, ze straalt nu weer als een prinses, zoals ze zich ook gedraagt! En ook gedankt voor de goede adviezen en tips..!' – Kruising Noorse Boskat Pippa by – Vera Lammers from Eindhoven (Noord Brabant)

Nobby | jul. 2017

Salon 'Geweldige ervaring, Brits Langhaar Noddy is niet te borstelen en/ of te kammen. Bij Wendy was hij rustig en liet alles toe. Ik weet wel waar ik naar toe ga zodra hij weer klitten heeft. Dank je wel Wendy' – Brits Langhaar Nobby by – Marijke Heijmans from Eindhoven (Noord Brabant)

Robin | jul. 2017

Hotel 'Wat een goede zorgen door Wendy. We zijn erg tevreden en mocht het ooit nog nodig zijn dan gaat Robin zeker weer terug. Het kost iets meer (we hadden nog 3 andere adressen bezocht, en Cats Only stijgt er zeker bovenuit) maar dan krijg je er ook zeker een goed, schoon en betrouwbaar vakantieadres voor je kat voor terug.' – HTK Robin by – Linda & Bart Audenaerd from Geldrop (NB)

Angel, Flynn & Isis | jul. 2017

Salon 'Wendy nam de tijd om de katten te laten wennen door te kroelen met ze en het kammen ging erg goed. De kat wordt niet vastgehouden en kan weg wanneer ze wil. Eén van de katten wilde absoluut niet en ook daar maakte ze geen probleem van. Naast het kammen gaf ze ook nog hele goede tips.' – HTK Angel, Flynn & Isis by – Elise Heijligers from Best (Noord Brabant)

Binkie & Droppie | jul. 2017

Hotel 'Een verbouwing...help waar laat ik onze katten!??? Mijn schrikkerige katten hebben uiteindelijk maar liefst 2 maanden bij Cats Only gelogeerd! Tuurlijk moesten ze wel ff wennen, vooral onze schuwste kat...maar deze liet zich uiteindelijk ook knuffelen en dat zegt heel veel. Wendy heeft hem al die tijd in zijn waarde gelaten en de laatste paar weken kroop hij uit zijn schulp ;)' – Noorse Boskat Binkie & Droppie by – Rene & Anjo from Barendrecht (Zuid Holland

Guusje & Appie | jul. 2017

Hotel 'De eerste vakantie van Guusje en Appie was meer dan geslaagd ! Ze zijn tot in de puntjes verzorgd. Wendy is hartstikke lief voor de katten en de kamers zijn ronduit top. Tot augustus Wendy!' – HTK Guusje & Appie by – Manon Nijkamp from Tilburg (NB)

Puck | jul. 2017

Hotel 'Puck was een van de eerste bewoners van de nieuwe zolderkamers en hij heeft genoten. In het begin was hij nog wat angstig maar na een paar dagen was hij al helemaal op zijn gemak. Het hotel ziet er schoon en netjes uit op een rustige en mooie locatie! Wendy zorgt voor de katten met liefde en aandacht en dat is te merken aan Puck bij het weer zien met hem na 10 dagen.' – HTK Puck by – Laura van Elzakker from Best (NB)

Balthazar | jul. 2017

Salon 'Vandaag met de Maine Coon van mijn zoon bij Wendy geweest. Toppie hij is weer helemaal klitvrij. Kei bedankt voor de goede verzorging en vriendelijke ontvangst! Tot volgende week dan komen we onze eigen katten brengen voor een vakantie. Heerlijk te weten dat ze zo'n goede verzorging gaan krijgen als we weg zijn.' – Maine Coon Balthazar by – Dennis Kivits from Eindhoven (Noord Brabant)

Beaux en Harley | jul. 2017

Hotel 'Voor Harley een proeftijd van 3 overnachtingen geprobeerd. Hij schiet soms in enorme stress waardoor ik het eerst een keer wilde proberen. Samen met huisgenoot Beaux heeft hij goede dagen gehad mede dankzij het geduld van Wendy! Ook voor langere vakanties durf ik ze beide nu met een gerust hart weg te brengen!' – Siberische kat Beaux en Harley by – Karlijn Sips from Nuenen

Ties | jun. 2017

Hotel 'Bedankt voor de goede zorg voor Ties. Hij is 4 weken bij jouw geweest en voor een kater die 7 is en nog nooit buitenhuis gelogeerd heeft , is het fantastisch gegaan, wij vonden de filmpjes die wij kregen van jou geweldig. Het was een zeer aangename verrassing , dank hiervoor.' – HTK Ties by – Wil en Hans Wernaart from Helmond (NB)

Missy | jun. 2017

Hotel 'Missy (7 maanden) is al twee keer bij Wendy gaan logeren en ze had het er uitstekend naar haar zin. Mooie kamer had ze er steeds, met een eigen terras en de laatste keer zelfs een pierebadje. De verzorging is perfect en het hotel ligt ook nog eens op een perfecte plek in het buitengebied van Gemert.' – Brits Korthaar Missy by – Linda Bal from Tilburg (NB)

Oran & Liza | jun. 2017

Hotel 'Oran en Liza weer terug thuis na hun fantastische verblijf. Zo relaxt, geen stress, goed verzorgd. Een AANRADER voor elke katteneigenaar....ik zeg DOEN!' – Maine Coon Oran & Liza by – Ruud & Marina Vandamme from Oss (NB)

Dobby | jun. 2017

Hotel 'Het was voor Dobby de eerste keer dat hij niet thuis kon blijven. Zijn baasje vond het nog spannender dan hijzelf. De updates via Whatsapp vond ik erg fijn! Ik kon zien dat Dobby zelf ook vakantie aan het vieren was en hij zich op zijn gemak voelde. Dobby zal zeker nog eens terug komen in dit leuke hotel waar hij erg goed verzorgd is!' – HTK Dobby by – Joyce van der Velden from Uden

Tommie | jun. 2017

Hotel 'Tommie (8 maanden jong) vond het allemaal maar spannend maar met de knuffels en aandacht heeft hij een fijne week gehad. Het hotel ziet er mooi en fris uit! Het uitzicht vanuit de kattentuin per kamer is geweldig en gaf ons een gerust gevoel toen wij hem voor een weekje achter lieten. Bedankt!' – Brits Korthaar Tommie by – Ronnie & Jetske van der Linden from Eindhoven (NB)

Puzz | apr. 2017

Salon 'Puzz ziet er weer als een prinsesje uit. Vanuit mij is het erg goed bevallen, complimenten voor je kundigheid. Zeker tot de volgende keer!' – Kruising langhaar Puzz by – Marieke Heuveling from Eindhoven (Noord Brabant)

Saartje | apr. 2017

Hotel 'Saartje was helemaal onder de indruk van alle kattenvriendjes en vriendinnetjes. Ook het buiten spelen was geweldig. Op de vogeltjes loeren, snuffelen en klimmen. Aan Wendy was ze zo gewend, die kwam altijd eten brengen en met haar kletsen en spelen.Ja Saartje komt zeker nog een keertje logeren!' – HTK Saartje by – Lydwien Elie from Maarheeze

Saar & Abby | apr. 2017

Hotel 'Onze poezen zijn bijna 2 weken bij Wendy geweest omdat wij thuis aan het verbouwen waren. Onze poezen waren nog nooit eerder van huis geweest dus het was voor ons heel spannend. Maar wat hebben ze het goed gedaan!! Elke dag een filmpje of foto zo'n geruststelling. Jij snapt het Wendy, en je snapt poezen.' – HTK & Heilige Birmaan Saar & Abby by – Aranka Spoelstra from Eindhoven (NB)

Floris | apr. 2017

Salon 'Wat is hij toch knap, mijn Floris! Gisteren gewassen en gekamd. Meteen weer helemaal relax en zen bij thuiskomst.' – Maine Coon Floris by – Annelies Schipper from Elsendorp (Noord Brabant)

Sara | mrt. 2017

Hotel 'Het duurt vaak even voordat Sara andere mensen vertrouwt maar vanwege haar diabetes moet er al meteen aan haar gefrut worden. Binnen twee dagen kwam Sara zelf klaarzitten voor haar spuitje zoals ze dat thuis ook doet. Je kunt zien hoeveel ze van dieren houdt.' – HTK Sara by – Lea Heinemans from Westdorpe (Zeeland)

Milo | mrt. 2017

Hotel 'Milo heeft een hele tijd terug 2 weken gelogeerd bij Cats Only kattenhotel! We zijn erg blij dat hij zo goed is verzorgd door Wendy, bij deze nogmaals dank je wel en hopelijk tot ziens!' – Ragdoll Milo by – Irene Raadschelders from Venray (Limburg)

Teddy | feb. 2017

Salon 'Teddy is weer erg vrolijk. Lekker speels en zoekt op dit moment nog veel meer aandacht dan voorheen. Ik ben altijd erg tevreden. Het welzijn van de kat komt altijd op de eerste plaats bij jou en je weet als geen ander hoe je met de katten om moet gaan.' – Kruising Noorse Boskat Teddy by – Natalie Wornell from Eindhoven (Noord Brabant)

Lizzy | feb. 2017

Hotel 'Wat voor ons een vakantie was, was het voor Lizzy zeker ook. Voor een kat als Lizzy die hoofdzakelijk binnen is, is het buiten zijn en de binnenkamer vol klimuitdagingen een waar speelpaleis. Dat in combinatie met zo hier en daar een aai over haar bol van Wendy kwam ze helemaal tevreden thuis kwam.' – Brits Korthaar Lizzy by – Anouk Donkers from Den Bosch (Noord Brabant)

Engelbert | feb. 2017

Salon 'Vandaag met onze Raggdoll Bertje naar de kattentrimsalon geweest. Waar ik voor vreesde, een hysterische kwaaie kater, is geheel tegengesteld verlopen. Geen noemenswaardige stress, meneer werkte gewoon mee en liet zich prima uitkammen. Hij ziet er weer top uit en is weer een happy cat! Bertje komt zeker terug!' – Ragdoll Engelbert by – Jacqueline Taayke from Aarle Rixtel (Noord Brabant)

Bambi | feb. 2017

Salon 'Onwijs bedankt voor jouw hulp. We merkten direct dat Bambi veel actiever en blijer is! Heel fijn.' – Siberische boskat Bambi by – Cynthia Tuitjer from Eindhoven (Noord Brabant)

Marie | jan. 2017

Salon 'Ik was echt heel erg blij met de trimbehandeling in de kattentrimsalon. Zo fijn en relax, zowel voor Marie als voor mij.' – Maine Coon Marie by – Leonie Rosbergen from Grave (Noord Brabant)

Prie | jan. 2017

Hotel 'Onze poes Prie heeft het duidelijk naar haar zin gehad in het Cats Only Hotel. We zijn erg tevreden met de goede zorg die ze heeft gekregen. Wanneer ik via Whatsapp vroeg hoe het ging, kreeg ik altijd een verslagje of een foto en filmpje waarop te zien was dat Prie op haar gemak was bij Wendy. Wij gaan nooit meer ergens anders heen!' – HTK Prie by – Roxanne Fister from Lage Mierde (NB)

Garfield | jan. 2017

Hotel 'Garfield is een allemansvriend behalve met andere katten. In het kattenpension van Wendy had hij een privékamer èn buitenverblijf. Meneer was totaal relaxed, geen ruzie of stress en lekker op z'n gemak. Aanrader!' – HTK Garfield by – Jeannette Franken from Nijmegen (Gelderland)

Freija | jan. 2017

Salon 'Mijn poezel heeft het hartstikke goed gedaan in de kattentrimsalon dankzij het geduld van Wendy! We komen dus zeker vaker.' – Pers Freija by – Elles Jackson from Eindhoven (Noord Brabant)

Memphis | jan. 2017

Hotel 'Wij hadden een eerdere ervaring met een kattenpension met groepshuisvesting. Hij heeft 10 dagen niet kunnen wennen en we kregen hem doodziek terug. Des te spannender was het dat we hem nu bij Wendy achterlieten maar alle angst bleek voor niets. Memphis begon al snel nieuwsgierig zijn verblijf te ontdekken en na bijna 2 weken kregen we een relaxte en gezonde kat terug.' – HTK Memphis by – Jill Oomen from EIndhoven (NB)

Guusje | jan. 2017

Hotel 'Guus heeft goed gegeten en lekker gespeeld bij Cats Only. Dat is bij hem altijd een goed teken en voor mij het belangrijkst. Hij had in Gemert een mooie kamer met luik naar de tuin / ren, waar hij zo te zien goed gebruik van maakte.' – HTK Guusje by – Meivan Cheng from Helmond (NB)

Muis | jan. 2017

Hotel 'Muis zou voor het eerst 3 weken lang zonder zijn baasje zijn, en dan ook nog eens niet in zijn eigen vertrouwde omgeving. Ik was zo bang dat hij het niet leuk zou vinden.Toen hij de eerste stapjes zette in zijn kamer was hij wat bang, maar dat veranderde al snel in nieuwsgierig. Dat gaf al een goed gevoel, en toen we een filmpje van Muis ontvingen, was ik helemaal gerust gesteld.' – Maine Coon Muis by – Kim en Jay van Linder from Den Bosch (Noord Brabant)

Salsa | dec. 2016

Hotel 'Onze diabetis kat Salsa is super liefdevol verzorgd en verpleegd door Wendy en Erik. De 1e keer voor hem naar een hotel en met zijn recente suikerziekte. Wij natuurlijk enorm bezorgd hoe t zou gaan met onze sugarbaby. Contact met Wendy verloopt vlot, accuraat, flexibel en met een oprecht warm betrokken gevoel naar Salsa en ons. Echt een aanrader en zeker ook voor kwetsbare katten.' – HTK Salsa by – Martien & Winny de Win from Sint Oedenrode

Oliver | dec. 2016

Hotel 'Olli vond het prettig in zijn eigen suite en tuin met zijn vertrouwde spullen. Dat was heel bijzonder en hij heeft het erg naar zijn zin gehad in die twee weken. Tot de volgende vakantie Wendy!' – Heilige Birmaan Oliver by – Sandrine Caljouw from Eindhoven (NB)

Bruce & Billy | nov. 2016

Hotel ‘Bruce & Billy zijn voor ons als kinderen. Dus het liefst houden we ze altijd dicht bij ons in de buurt. In het geval van een verbouwing kon dit echter niet en gingen we op zoek naar een oplossing. En die hebben we gevonden bij Cats Only.’ – Brits Korthaar Bruce & Billy by – Linda Damen from Helmond (NB)

Desiree & Monty | nov. 2016

Hotel ‘We hebben onze kittens met een gerust hart bij Cats Only laten logeren. De kleinschaligheid sprak ons erg aan.’ – HTK Desiree & Monty by – Jan en Edith Maltha from Eindhoven (NB)

Fredje & De kat | nov. 2016

Hotel ‘Onze katten zijn niet elkaars beste vrienden. Daarbij is Fredje een bang katje, dus ik wist niet hoe hij het zou gaan doen, maar ik kreeg na 1 dag al een foto binnen van Wendy dat hij lekker buiten zat, kijkend naar de omgeving. Na de vakantie heb ik ze opgehaald en sindsdien kunnen ze thuis ook veel beter met elkaar overweg.’ – HTK Fredje & De kat by – Anneloes Michiels from Uden (NB)

Tommie | nov. 2016

Hotel 'Voor de eerste keer onze Tommie naar een kattenhotel gebracht. Wat is dat direct goed bevallen! Een heerlijk relaxte kat bij terugkomst na 3 weken vakantie, wat wil je nog meer!' – HTK Tommie by – Brent en Iris from Heesch (NB)

Frankie & Henry | nov. 2016

Hotel ‘Onze kattenvrienden voor het eerst alleen op vakantie laten gaan naar Cats Only was best spannend. Wendy neemt daar ook de tijd gelukkig voor en heeft ons en Henry en Frankie goed opgevangen. Die twee hebben ook een hele fijne tijd gehad in het hotel.’ – Ras onbekend Frankie & Henry by – Guido Segers from Eindhoven (NB)

Fluffie | nov. 2016

Hotel 'Wendy zorgt met hart en ziel voor haar "gasten". Regelmatig even een update via de app en probeert van alles om de kat goed te laten eten en drinken en op z'n gemak te laten voelen. Zeker een aanrader!' – HTK Fluffie by – Monique Boekhoorn from Ooij (Gelderland)

Bengel & Taz | okt. 2016

Hotel ‘Wat waren onze katten relaxed toen we ze op gingen halen. Ook was het fijn dat Wendy ons op de hoogte heeft gehouden tijdens het verblijf van Taz en Bengel. We hebben alweer een kamer gereserveerd voor volgend jaar’ – Europees korthaar Bengel & Taz by – Inge en Marco Arens from Best (NB)

Paddy | okt. 2016

Hotel ‘Wij zijn erg blij dat onze Paddy goed terecht kwam bij Wendy. Hij is prachtig verzorgd en wij zijn ontzettend tevreden. Tot de volgende keer Wendy!’ – HTK Paddy by – Emiily Spijkers from Roermond (Limburg)

Simba | sep. 2016

Hotel ‘Bedankt Wendy en ga zo door, je hebt écht een unieke formule hier dit kattenhotel. Het is zijn geld dubbel en dwars waard, want je doet werkelijk alles voor ze...Dankjewel’ – HTK Simba by – Monique de Greef from Helmond (NB)

Sunny & Mushi | sep. 2016

Hotel ‘Wat hebben wij een heerlijke luxe vakantie gehad in het kattenhotel. Lekker luieren in de tuin en kijken naar de vogeltjes. Ons vrouwtje mag vaker naar het buitenland voor wedstrijden want wij vinden Wendy erg lief! - sun en Mushi’ – Maine Coon Sunny & Mushi by – Ranomi Kromowijojo from Sauwerd (Friesland)

Bootz | sep. 2016

Hotel ‘Echt een zeer net, kleinschalig, pension met zeer ruime binnen en buitenverblijven en aandacht voor je poes of kat!! Onze Britse korthaar komt hier zeker een keer terug!' – Brits Korthaar Bootz by – Sandra Geluk from Helmond (NB)

Tommie & Gijs | sep. 2016

Hotel Toen wij bij Cats Only kattenhotel gingen kijken waren we direct verliefd op de locatie en de verblijven van de katten. Zo mooi ruim opgezet, en zo wijds, geweldig. En dan Wendy die met zoveel passie en liefde voor de katten zorgt. Wij hebben ruim 3 maanden hier gelogeerd en kunnen hier met een warm gevoel aan terug denken.’ – HTK en HTK Langhaar Tommie & Gijs by – Monique en Jan Wijnmalen from Aardenburg (Zeeland)

Max | sep. 2016

Hotel ‘Een feest voor katten! Verschil met andere kattenhotels is dat Wendy vanuit de kat denkt zoals eigen spullen meenemen, inrichting enz. Het buitenverblijf is fantastisch, helemaal voor je kat alleen! Vanwege de kleinschaligheid heeft Wendy aandacht voor elke gast!’ – Noorse Boskat Max by – ? from Oestgeest (Zuid Holland)

Bertje | aug. 2016

Hotel ‘De kattenliefde spat er vanaf en de verblijven zijn prachtig groot , schoon en met uitzicht op de weilanden. Niets was goed genoeg voor onze 7 jarige kater maar hier voelde het gelijk perfect.’ – HTK Bertje by – Stefanie Neeskens from Eindhoven (NB)

Tiboe | aug. 2016

Hotel ‘Cats only is meevoelend, doortastbaar, professioneel, open, sociaal, kundig en huiselijk! Vanaf het begin weet je dat het goed zit! Dat merk en voel je aan alles!!! ‘ – HTK Tiboe by – Hanneke Henzen from Veghel (NB)

Indy & Tess | aug. 2016

Hotel 'Al was het maar voor een paar dagen, Tess en Indy hebben genoten van de ruime hotelkamer, de perfecte roomservice, maar ook het nachtleven in het privé-buitenverblijf. Eenmaal thuis was het wel bijkomen van het gebrek aan luxe.' – Ragdoll Indy & Tess by – Martijn en Janneke Hoogsteger from Valkenswaard (NB)

Sproet | aug. 2016

Hotel 'Uren in de zon luieren, mijn eigen spulletjes en mandje als ik wil, maar vooral de rust die ik thuis heb vind ik ook bij Cats Only. Uniek en heerlijk vakantieadres voor mij!' – HTK Sproet by – Theo Nouwens from Geldrop (NB)

Tijgertje | jul. 2016

Hotel ‘We hebben het verblijf van tijgertje als zeer posities ervaren, het verblijf voor de kat was zeer netjes, en ruim opgezet, veel ruimte om te spelen te klimmen en een favoriet plekje te zoeken, en het afgesloten buiten gedeelte is echt ideaal, de begeleiding en verzorging was zeer professioneel.’ – HTK Tijgertje by – Mario vd Miessen from Nistelrode (NB)

Diva | jul. 2016

Hotel ‘Superplek met alle comfort en aandacht!’ – HTK Diva by – Rianne Willekens from Asten (NB)

Sasha | jul. 2016

Hotel ‘Met een gerust hart hebben wij onze kat Sasha in zijn privéhotelkamer laten verzorgen. Net als zijn baasjes is hij weer heelhuids thuisgekomen en nu lekker aan het uitrusten van zijn vakantie.’ – Siberische kat Sasha by – Irene Niet from Almere (Flevoland)

Megs | jul. 2016

Hotel Kattenpension: 'Een 5 sterrenhotel voor de poezen en katten. De service is top en als baasje zijnde heb je er geen omkijken naar! Ik kan me zo voorstellen dat sommige katten het zelfs luxer hebben dan thuis.' – Brits Langhaar Megs by – Annemarie Schrama from Lieshout (Noord Brabant)

Murphy | jul. 2016

Salon 'Ik merk een grote betrokkenheid en professionaliteit van jou. Ik waardeer dat je vanuit de kat denkt. Dit geeft een gerust gevoel voor de eigenaar.' . – Burmees Murphy by – Yvonne Mast from Nuenen (NB)

Heer Olivier | jun. 2016

Hotel ‘Er is duidelijk vanuit een kat gedacht bij het ontwerpen en bouwen van dit kattenhotel: een ruime, schone kamer met buitenren en veel fijne plekken om te zitten of om je te verstoppen. Dat er eigen spullen (mandjes, krabpaal, deken) meegenomen konden worden was ook een pre want zo ruikt het fijn naar thuis ‘ – HTK Heer Olivier by – Onne en Ellen Janssen from Geldrop (NB)

Lola | jun. 2016

Hotel ‘Wendy kon het gedrag van Lola goed lezen, hierdoor gaf ze mij een zeer professionele indruk. Wendy leek te handelden uit het belang van Lola en wilde het beste voor haar.’ – HTK Lola by – Marianne Lindeman from Arnhem (Gelderland)

Chleo & Abby | mei. 2016

Hotel ‘Eindelijk het perfecte logeeradres gevonden waar we onze katten aan toevertrouwen. Wij zijn meer dan tevreden!’ – Ragdoll Chleo & Abby by – Renee vd Zanden from Eindhoven (NB)

Sammie | mei. 2016

Hotel ‘Wat ons vooral opviel is de zorg die je aan hem hebt besteed: Niet alleen een ruime kamer met verschillende (verstop)plekjes, maar ook wat je over hem wist te vertellen.’ – HTK Sammie by – ? from Geldrop

Fleur & Miko | nov. 2015

Salon Kattentrimsalon: ‘Nogmaals bedankt Wendy. Je hebt mijn twee Coons die even in het begin niet meewerkten toch zover gekregen dat ze zich lieten trimmen. Super! Echt een aanrader voor anderen die moeilijk te kammen enz. poezels hebben.’ – Maine Coon Fleur & Miko by – Cindy Haagmans from Buchten (Limburg)

Snuf | aug. 2015

Salon Kattentrimsalon: ‘Bedankt wendy voor je hulp, ik ga nu super mijn best doen om het zo te houden. – Maine Coon Snuf by – Diandra vd Heijden from Waalre (Noord Brabant)

Diva | jun. 2015

Salon Kattentrimsalon: ‘Diva is helemaal happy na de behandeling van Wendy. Ze speelt nu weer heerlijk zonder pijnlijke klitten. Ik vond het erg fijn dat Wendy bij ons thuis kwam, lekker vertrouwd voor Diva. En dank je wel voor de info om haar vacht bij te houden!! Je bent een echte aanrader!! :) – Noorse Boskat Diva by – Miranda Maas from Vught (Noord Brabant)

Mojo | jun. 2015

Salon Kattentrimsalon: 'Wendy werkt zonder dwang maar wel resoluut en ondanks dat Mojo het niet fijn vond heeft hij nu, zonder overbodige stress, weer een goed verzorgde vacht.Je kunt aan hem merken dat hij zich nu veel prettiger voelt!' – HTK Mojo by – Gemmy Smits-van Tuijn from Eindhoven (Noord Brabant)

Duplo | apr. 2015

Salon ‘Super! Ik had het niet voor elkaar gekregen :). – Maine Coon Duplo by – Suzanne Luijten from Eindhoven (Noord Brabant)

Doerak | jan. 2015

Salon ‘Echt super dat je hier aan huis bent geweest! Ik ben blij en vooral Doerak is blij met nu eindelijk een klitvrije vacht.En bedankt nog voor alle adviezen! :)’ – Ragdoll Doerak by – Jacqueline Schuit from Broek op Langedijk (Noord Holland)

Serena / Sientje | sep. 2014

Salon ‘Wendy trimt mijn kat regelmatig. Tot grote tevredenheid van de kat! Ze is professioneel, slagvaardig, klantgericht, zeer betrouwbaar in haar afspraken, attent en belangstellend. – Ragdoll Serena / Sientje by – Petra Hooijmaaijers from Eindhoven (Noord Brabant)

Gucci | aug. 2014

Salon ‘Gucci is weer helemaal goed getrimt door @ kattentrimsalon Pet's Choice! Fijn aan huis, dus niet op en neer zeulen met de kat! En niet duur :)’ – HTK Gucci by – Paul van Casteren from Valkenswaard (Noord Brabant)

Jayda | jul. 2014

Salon Kattentrimsalon: ‘Ikzelf kreeg het niet voor elkaar om die dikke vervilte klitten eruit te krijgen en wilde er iets aan doen voordat het te laat was. Jij bleek mijn (en Jayda'S) redding te zijn. Jayda vond het niet leuk, maar het was hard nodig. Het ging je goed af.’ – Maine Coon Jayda by – Amena van Rooijen from Eindhoven (Noord Brabant)

Biru | jul. 2014

Salon 'Onze Ragdoll Biru kon ik niet meer kammen, nu is zijn vacht weer schoon kort en zonder klitten, want dat deed pijn! Heel erg bedankt!' – Ragdoll Biru by – Iris Haafkens from Deurne (Noord Brabant)

Rooie | jun. 2014

Salon Salon: ‘Dankzij Wendy loopt onze kater weer knap door het huis. Fijn aan huis geen onnodige stress.’ – Pers Rooie by – Janny Williams from Vught (NB)

Layla | jun. 2014

Salon ‘Layla 's vacht was helemaal vervilt. Het zat enorm vast. Dankzij de kundige handen van Wendy ziet ons poezenbeest er weer super uit. En dat allemaal hier thuis zodat ze haar vertrouwde omgeving niet uit hoeft. Super service!’ – HTK Langhaar Layla by – Edith vd Heijden from Vorstenbosch (Noord Brabant)

Trix | jun. 2014

Salon ‘Omdat Trix nogal een stress katje is, heb ik besloten om Wendy thuis te laten komen. Een wijs besluit bleek later. Wendy bleef er kalm onder. Snel en behendig ontdeed ze Trix van al haar klitten. Ondertussen kreeg ik de nodige adviezen om Trix' vacht goed te onderhouden. Een echte aanrader dus.’ – Maine Coon Trix by – Thekla Kleinhuis from Veldhoven (Noord Brabant)

Lucifer | apr. 2014

Salon Kattentrimsalon: ‘Onze Noorse Boskat Lucifer wordt al sinds enkele jaren "onderhouden" door Wendy. Super blij mee!! Geen roesjes meer bij de dierenarts, maar gewoon binnen een uurtje thuis in de keuken ;) Helemaal top!’ – Noorse Boskat Lucifer by – Katy van Diessen from Wintelre (Noord Brabant)

Charly | jan. 2014

Salon Kattentrimsalon: ‘Charly ziet er weer helemaal geweldig uit. ik kan hem nu ook weer goed zelf borstelen nu hij weer klittenvrij is. Fijn dat het in zijn eigen vertrouwde omgeving gebeurd.’ – HTK Langhaar Charly by – Angelien vd Heijden from ?

Lynna | aug. 2013

Salon ‘Zeer tevreden van de service door Wendy! Lynna voelt zich heel op haar gemak bij Wendy, en laat het trimmen goed toe. De hoeveelheid haren in huis is zeer sterk verminderd! Echt een aanrader!' – Ragdoll Lynna by – Sabine van Bree from ?