Tarieven kattentrimsalon 2018

 

In de kattentrimsalon

BehandelingPrijs
Basisbehandeling  € 65,-
12-wekelijkse behandeling € 55,-
Elke volgende kat  € 10,- korting op basisbehandeling 
   
Meerprijzen  
Achterstallig onderhoud en/of scheren + € 15,-
Extreem vervilte vachten  + € 35,-
Wassen en drogen* + € 15,-
Vlooien + € 15,-

 * Let op: Voor het wassen en drogen van je kat wordt er zo’n 2 uur extra werk gepland. Houdt hier rekening mee met het halen en brengen. 

Maak een afspraak! 

  • Annuleren van de afspraak kan kostenloos tot en met 72 uur voor de afspraak. Daarna zijn er kosten aan verbonden. Bekijk hiervoor de algemene voorwaarden
  • Op al onze diensten voor zowel het kattentrimsalon als het kattenpension zijn de algemene voorwaarden van de Dibevo van kracht.

Liever een afspraak in de avonden, het weekend of bij je thuis? 

Vanaf het begin van mijn trimcarriere in 2010 reed ik regelmatig routes om de katten die een hekel hebben aan auto rijden in hun eigen vertrouwde omgeving te helpen. Door de drukte in het kattenhotel heb ik hier helaas in september 2018 een punt achter moeten zetten. Gelukkig heb ik een leuke collega gevonden die vorig jaar haar studie kattentrimmen heeft afgerond. Leuk detail is dat zij bij mij in de salon, onder mijn begeleiding, haar praktijkdagen en examen heeft behaald. Ik weet daarom helemaal zeker dat zij net als ik kat,- en vachtvriendelijk werkt.

Zij rijdt haar route grofweg in de regio van Weert - Eindhoven en alles daartussen en omheen. En nog mooier, ook trimmen op avonden, de zaterdag en zelfs de zondag is voor haar geen probleem, dit kan eventueel ook in haar eigen trimsalon. 

Twijfel jij eraan of een afspraak in de salon wel passend is voor jouw kat? Bel me gerust om deze twijfel te bespreken, zodat ik je, indien nodig, meteen door kan sturen naar mijn collega trimster.

Neem contact met mij op