Reserveren

Reserveren voor het hoogseizoen van 2021 (mei tot en met oktober) is tot 1 maart 2021 exclusief mogelijk voor bezitters van een vakantievoucher. 

Heb je geen voucher? Doe je boeking zoals je gewend bent via het reserveringsformulier en je ontvangt van mij een bevestiging met aanbetalingsfactuur met een ander bedrag wat je gewend bent, tenminste als je eindbedrag onder de € 500,- uit komt. Het minimale aanbetalingsbedrag voor een boeking in het zomerseizoen is altijd € 250,-. Voor de eindbetalingsfactuur kan het bedrag dus lager uitvallen dan normaal. 

Boek hier een kamer voor je kat! Liever een vrijblijvende offerte stuur dan een mailtje met de gewenste datum, type kamer en aantal katten naar wendy@cats-only.nl o.v.v. offerte. 
 
 

Bij de reservering wordt de helft van het bedrag gevraagd als aanbetaling. Dit dient binnen 48 uur na ontvangst van de factuur overgemaakt te worden. Bij nalatigheid van de klant behouden wij het recht om de reservering te annuleren. Bij het annuleren van de reservering door nalatigheid van de klant is deze verplicht €25,- administratiekosten te betalen aan Cats Only.

De 2e helft van de factuur moet voldaan zijn of voldaan worden bij aanvang van de vakantie.

Mocht je de reservering toch zelf willen annuleren, dan kan dit volgens onze algemene voorwaarden.Hiervoor worden in ieder geval € 25,- administratiekosten gerekend. 

Let op: Indien je kat niet (correct) geënt is bij aanvang van de vakantie, zal ik hiervoor extra kosten in rekening brengen. Meer informatie over de verplichte entingen vind je hier.