Workshop voor de professional

Speciaal voor de leergierige kattenprofessional biedt ik ook specialisatie workshops katten trimmen aan! Heb jij je diploma op zak maar wil je eerst wat meer vlieguren maken? Trim je al jaren maar je loopt vast? Of je denkt erover om een opleiding tot kattentrimmer te starten maar je wil eerst wel eens hoe dit er in de praktijk aan toe gaat? 

In alle gevallen kan ik je helpen door middel van verdiepings(kijk)dagen en hands-on masterclasses. 

Ja, ik wil graag meer horen over deze unieke bijscholing! 

“Wauw! Wat ben ik blij dat ik deze workshop zomaar tegenkwam in mijn zoektocht naar een soort stageplek om ervaring op te doen in het katten trimmen. Er zijn zoveel verschillende trimsalons, maar op een katvriendelijke en niet invasieve manier trimmen was ik niet veel tegen gekomen.  Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens deze masterclass en weet dat ik dít wil. Nu al het geleerde veel blijven oefenen (ook op al mijn eigen katten) en de opleiding gaan volgen en dan hoop ik dat ik ergens volgend jaar mijn eigen trimsalon kan openen. We zien elkaar vast nog eens! Dank je voor deze geweldige ervaring!” – Annette Gasseling

"Wendy; ik ben énorm blij dat ik bij jou op cursus ben geweest. Ik heb heel erg veel geleerd van je, en hoop ooit even goed te worden als jij ???????? Ik heb vele uren in de auto doorgebracht, maar het was het absoluut waard! Ik ben veel zelfverzekerder geworden, ik ga met meer vertrouwen mijn eigen kattenklantjes kunnen behandelen. Bedankt om je kennis te delen ♥" - Viki Hannes Kattentrimsalon Coupe Fur Cats Wijnegem (Belgie) 

"Masterclass voor professionals bij Cats Only Kattenhotel & Katsalon. De afronding van een heel fijne en bijzonder interessante opleiding. Heel veel bijgeleerd, nieuwe technieken en vooral hoe je op de meest diervriendelijke manier aan vachtverzorging doet. Wendy runt haar bedrijf op een heel professionele wijze." - Annick Claeys Kattentrimsalon Kattendons Oost Vlaanderen 


De docent

'Ik ben Wendy Govers - van Thiel en ben vanaf 2010 werkzaam in mijn eigen kattentrimsalon. Daar waar ik in de beginselen ambulant werkte bij klanten in Eindhoven en omgeving ben ik in 2014 uitgebreid met een vaste kattentrimsalon bij ons kattenhotel en trim ik enkel en alleen nog in de trimsalon. Maar nu sla ik alweer een stap over. 

Tijdens de opleiding Honden trimmen die ik volgde bij het HKI in Bunnik werd ik getriggerd. Op mijn stageadres werden namelijk ook katten getrimd. 'Waarom deed niemand dit, dit wilde ik ook!' was wat ik dacht. Dus zo gezegd zo gedaan, ik haalde voor de vorm nog mijn honden trim 'papiertje' en ging op zoek naar een kattentrimopleiding, welke niet bleek te bestaan. 'Maar gelukkig had ik mijn honden trim diploma op zak' dat in combinatie met een 2-daagse kattentrimworkshop moest toch voldoende zijn? Maar niets bleek minder waar. Hoe enthousiast en vol vertrouwen ik ook aan de slag ging, dit vertrouwen sloegen mijn eerste klanten er letterlijk en figuurlijk uit. 

Na 2 jaar, ja ik ben een volhouder, was ik het zat en besloot ik dat het anders moest. Ik ging opnieuw naar les, en naar een extra verdiepingsdag over kattentrimmen, welke inmiddels op de markt was gekomen, en naar kattengedragsles. Deze 2 opleidingen veranderen alles en ik kon er weer met goede moet tegenaan. 

Jaren later, in 2016, kreeg ik de kans om bij het HKI, daar waar ik ook mijn diploma honden trimmen heb gehaald, mee een vakopleiding katten trimmen op te zetten. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen want hoe mooi is het om toekomstige collega's te weerhouden van de 'fouten' die ik heb gemaakt. In eerste instantie was ik betrokken bij het ontwerp van de opleiding, de theorielessen over de praktijk in de kattentrimsalon en voor de praktijkdagen en de praktijkexamens. 

Ad-book-epub

Aangezien de theorielessen niet te combineren waren met mijn kattenhotel houd ik het nu alleen nog bij het praktijkwerk. Enkele 10-tallen cursisten hebben inmiddels hun praktijkexamen met goed gevolg bij me afgelegd. Het blijft zo geweldig om nieuwbakken kattentrimmers met een goede basis op pad te sturen. 

Daarnaast besloot ik in 2018 dat er nog meer kennis moest komen over vachtverzorging bij katten en dan met name bij de katteneigenaar. Er was immers weinig voor handen en zeker niet in boekvorm. Dat wat eind 2018 begon als het ebook: 'Een klitvrije kat, zo doe je dat!' bouwde ik in 6 maanden uit tot een heus boek: 'Klitvrije kat, zo doe je dat!' welke in juni 2019 het licht zag. Met klamme handjes bestelde ik maar liefst 1000 boeken, zou echt iemand ze kopen? En ja hoor, in september was ik al bijna door mijn 1e druk heen. 

Dit is in een notendop de weg die ik bewandeld heb in mijn trimmend bestaan, graag help ik jou op jouw weg.'

Ja, ik ga graag met je op pad! 

 

Note: Op al onze diensten zijn de algemene leveringsvoorwaarden van de Dibevo van kracht.