Boeklancering & Open Dag

Kom jij ook naar de boeklancering en open dag bij Cats Only Kattenhotel & Katsalon? 

Op maandag (2e pinksterdag) 10 juni 2019 vier ik een feestje en ik nodig jou graag uit. Op deze dag ben je van harte welkom voor een kijkje in het kattenhotel en de kattentrimsalon en een kijkje op ons terrein. Het spreekt voor zich dat hier geen kosten aan verbonden zijn, aanmelden is wel gewenst. 

De leergierige kattengek kan op deze dag nog een stapje verder gaan met een boekarrangement. Voor jou ligt er natuurlijk een gratis gesigneerd boek voor je klaar. Daarnaast heb je naast de rondleidingen ook toegang  tot een 3-tal lezingen in een heus bruin cafe, wat voor de gelegenheid hier neerstrijkt aan de waterkant. Het spreekt voor zich dat alle lezingen kat en zelfs vachtgerelateerd zijn. Alle lezingen zijn een mooie aanvulling op mijn boek en geven je nog extra tips en trucs over hoe jij zorgt voor een klitvrije vacht voor jouw kat. 

Om 13.00 uur trapt Tineke de Wit van Feliway af met de lezing: 'Een stressvrij lezing voor je kat'. Vervolgens pakt Ina van Berkum van kattenwinkel Cats & Things het stokje over met haar lezing: 'Hoe je kat lekker in zijn vel zit'. En tot slot sluit Arrianne Liefrink van Voer voor katten magazine dit informatieve deel af met de lezing: 'Wat doet voeding met de vacht'. 

Meer informatie over de lezingen vind je hier

Rond 16.00 uur gaan we over naar datgene waarvoor deze dag tot stand is gekomen, de feestelijke boeklancering van mijn allereerste boek: 'Klitvrije kat, zo doe je dat!' Samen met jou proost ik graag op mijn kindje om vervolgens over te gaan op een gezellig borrel. 

Om 18.00 uur vegen we de kroeg weer leeg en gaan we verder met het VIP gedeelte van de dag en wel een heerlijke bbq met een gezellige feestavond om heerlijk te kletsen met de Cats Only Crew, de boekpartners die mijn boek mede mogelijk hebben gemaakt, andere kattengekken en natuurlijk ikzelf, de auteur. 

Meld je hieronder aan en hopelijk zie ik je dan!

Groetjes Wendy 

Ps. Aanmelden is in alle gevallen gewenst. Klik hier voor de informatie over de verschillende arrangementen of klik in de webshop op het I-tje.