Online cursus: Klitvrij de crisis door!

De cursus ‘Klitvrij de crisis door!’ is ontstaan uit noodzaak toen aan het begin van de Corona crisis trimsalons de deuren moesten sluiten. Maar ook nu de crisis op zijn retour blijft deze cursus relevant! Al tientallen deelnemers leerden namelijk in deze cursus hoe zij zelfstandig hun kat konden verzorgen. Zonder gevecht, zonder krassen, relaxed en zonder al te veel gedoe. Klinkt dat niet geweldig?

Zou jij het dit ook niet willen bereiken? Ja? Dan is deze online training echt iets voor jou!

Zou jij het leuk vinden als ik deze problemen voor je oplos? Ja? Dan is dit pakket echt iets voor jou!

Bestel hier de online cursus

Iedereen weet wel dat een kat zijn vachtverzorging in veel gevallen zelf aankan. Maar er zijn een paar periodes in het jaar waarop extra vachtverzorging van pas kan komen. En laat dat nu net aan het einde van de winter en bij de start van de lente zijn, nu dus!

In deze tijd van het jaar is de wintervacht op en versleten, deze versleten vacht klit erg snel in elkaar. Dit in combinatie met uitvallende haren omdat de rui alweer is begonnen zorgt voor vervilte vachten voor je het weet.

En dan moet Corona net nu roet in het eten gooien ???? Gelukkig zijn de meeste trimmers nog hard aan het werk want een dergelijke verklitte vacht groeit in deze tijd in no-time uit tot een pijnlijk viltplakkaat welke er echt niet meer uit zichzelf af gaat vallen. Dit trekkende pantser doet dus pijn en zal zo snel mogelijk verwijderd moeten worden.

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws! Gezien de maatregelen die nu gelden ziet het er naar uit dat Corona ons nog wel even in zijn greep houdt, tot zover het slechte nieuws. Maar het goede nieuws is dat ik je kan leren hoe jij er zelf voor kan zorgen dat echte problemen voorkomen worden en jij je kat in crisistijd zelf kunt onderhouden.

In een onlinecursus in e-book vorm leer ik je door middel van tekst en instructievideo’s:

 • Hoe de vachtcyclus in elkaar steekt
 • Waarom dit juist het moment van het jaar is dat je je kat een handje moet helpen!
 • Hoe je klitten opspoort en voorkomt
 • Hoe je te groot geworden klitten uitscheert (wil je hiermee aan de gang bestel dan ook meteen 1 van de 2 tondeuses uit de webshop mee)
 • Welke materialen je hiervoor gebruikt en welke juist niet. Etc.

Tevens ontvang je kosteloos een pakketje bij je thuis met:

 • Het boek: Klitvrije kat, zo doe je dat!
 • Een basissetje voor het vachtonderhoud (met daarin een combikam, slickerborstel en microvezeldoek
 • Een instructiekaart, hoe je deze basisset gebruikt
 • En een setje seizoenskaarten, zodat je per seizoen weet welke gevaren er op de loer liggen.

En dat is nog niet alles ook ontvang je direct bij aankoop:

 • Het e-book: Klitvrije kat zo doe je dat!
 • En het bonus e-book: ‘Scheren kun je leren’ in je mail, dan kun je direct aan de slag
 • Tot slot begeleid ik je gedurende de hele crisis. Ik zorg voor online webinars waarbij ik je laat zien hoe je de vachtverzorging in de praktijk aan pakt. De replay’s van de eerste 4 webinars zijn al te zien in de Facebookgroep. 

Zou jij het niet leuk vinden als je ook al je per jouw persoonlijke vragen bij me neer kan leggen? Dat kan ook, in de speciaal hiervoor opgerichte Facebookgroep waarvan ik je lid maak na aankoop van dit pakket. Ik help je door deze moeilijke tijd en zal er op afstand alles aan doen om grote vachtproblemen bij jouw kat te voorkomen.

Nou ben ik wel nieuwsgierig? Kan jij mijn hulp gebruiken?

Bestel hier de online cursus

Koop dit pakket en:

 • Ontvang bij je bestelling meteen het e-book: ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’  per mail, zodat je je gelijk kunt inlezen
 • Binnen 5 werkdagen stuur ik dan ook het boek en het borstelpakket naar je op!
 • Ondertussen ontvang je van mij de online cursus met daarin het ebook: ‘Klitvrij de crisis door!’ en het ebook: ‘Scheren kun je leren’
 • Ook krijg je alvast toegang tot de besloten Facebookgroep waar al uren beeldmateriaal in de vorm van instructievideo’s, filmpjes op de trimtafel en replays van gegeven demo webinars.

Dit pakket twv € 149,- koop je nu de crisis op zijn retour is voor maar € 67,50 

Bestel hier de online cursus Ben je om maar heb jij het boek en de basisset al thuis? Dubbel betalen is ook zoiets, eens!

 Stuur daarom een foto-tje van je kat met het boek (en/of de basisset) per mail naar me toe. OVV Ja, help mijn kat Klitvrij door de crisis! Zorg ervoor dat je je adres en mailadres erbij zet. Je krijgt dan van mij een factuurtje met € 20,- korting wanneer jij het boek in je bezit hebt en maar liefst € 30,- korting voor het boek en de basisset! Om het nog makkelijker te maken bevat het factuurtje een betaallink en is het dus zo gepiept!