Help de kleine ondernemer door de crisis!

Ik wil je om een gunst vragen. Aangemoedigd door Minister Koolmees. Hij verzocht onlangs steun voor alle kleine zelfstandigen door de consument. Hoe hij precies sprak moet ik je schuldig blijven maar de strekking was dit. 'Bedenk dat de kleine bedrijven waar je nu geen gebruik van kunt maken door de intelligente lockdown het maar al te zwaar hebben zonder inkomsten. Dus gun hen ook wat, laat je sportschool abonnement doorlopen, betaal de poetsvrouw toch door en koop een setje haarverzorgingsproducten bij je kapper zodat ze toch nog wat inkomsten heeft. Op deze manier houden zij net hun hoofd boven wat en kun je na de crisis weer gebruik maken van hun diensten.'  

Omvallen gaan wij gelukkig niet, maar met de annuleringen regen waardoor ik mijn overvolle hotelagenda met de dag leger zie worden en daarmee ook mijn bankrekening zien we het toch wel somber in. Het ziet er niet naar uit dat de reisbranche hersteld is voor het echte hoogseizoen begint waardoor wij het dit jaar waarschijnlijk met 50 tot 75% minder omzet moeten doen. Gelukkig zitten we met de baan van Erik vrij veilig qua hypotheek en levensonderhoud maar wat hier zeker wel onder lijdt is onze bouw. 

Na een langzame start vorig jaar zijn we eindelijk lekker bezig met bouwen! En nu dit? Als de annuleringen op deze manier doorzetten ziet het er naar uit dat het ons niet gaat lukken om dat geplande dak op het huis te krijgen voordat de winter weer komt. Dat het huis niet af komt, daar hebben we vrede mee, maar dat het huis aan weer en wind blootgesteld wordt door deze crisis, daar steek ik graag een stokje voor, hopelijk met een beetje hulp van jou. 

Daarom wil ik jou vragen of ik je net als in de reisbranche een vakantievoucher mag aanbieden?  

Hoe gaat het in zijn werk? We hebben 3 opties:

Optie 1: Je hebt een vakantie bij ons geboekt voor 2020 en moet helaas annuleren. 

Na het annuleren van je vakantie wordt de rekening vereffend. Ik kijk wat er al aanbetaald is, verreken dit met de administratiekosten en de annuleringsregeling uit de voorwaarden of met de annuleringsservice (wanneer je deze afgesloten hebt) waaruit een creditfactuur komt. In sommige gevallen zal er nog geld betaald moeten worden, dit blijft gewoon zo. In de meeste gevallen zal ik je geld terug moeten betalen. 

In dit laatste geval wil ik je verzoeken of ik je in plaats van het creditbedrag terug te betalen je een voucher aan kan bieden (net zoals in de reisbranche), ter waarde van het bedrag op de creditfactuur.  Deze voucher blijft onbeperkt geldig! 

Dit bedrag kan je bijvoorbeeld gebruiken voor jouw vakantie in het hoogseizoen van 2021! Om je te bedanken voor deze 'lening' wil ik je daarom nog iets extra's aanbieden. Tot en met 1 maart 2021 kunnen alleen klanten met een voucher boeken voor het hoogseizoen. Het reserveringsformulier gaat tot die tijd van de website en is enkel toegankelijk voor mijn redders in nood. Hierdoor heb jij makkelijker de mogelijkheid om te boeken wanneer jij wil. Uit ervaring weet je vast wel dat het hoogseizoen zo hard vol loopt dat vooral de weken in de bouwvak al voor de kerstvakantie volgeboekt waren! 

Kun je het geld missen en wil je zelfs nog een extra voordeel behalen lees dan nog even verder...

Want wanneer je niet alleen je tegoed van je aanbetalingsfactuur aan me gunt maar ook de ingeplande eindbetalingsfactuur aan me over wil maken, bied ik je een rente van 10%, stukken beter dan bij de bank nietwaar?! Je krijgt in dit geval:

- Een voucher geldig tot onbepaalde tijd voor het tegoed van de complete geannuleerde vakantie (minus administratiekosten en annuleringsregeling of -service)  
- En daarbovenop 10% extra tegoed. Zo kun je je volgende vakantie kosteloos langer met vakantie of zonder extra kosten de annuleringsservice afsluiten (je ziet nu wel waar het goed voor kan zijn). 

- En tot 1 maart 2021 exclusief de mogelijkheid om te boeken voor het hoogseizoen van 2021! 

Optie 2: Je hebt nog geen vakantie geboekt maar bent wel in voor een voordeeltje.

Koop een Cats Only Vakantievoucher en ontvang 10% extra tegoed bovenop je saldo!

Wanneer je nu een voucher koopt voor € 250,- ontvang je van mij maar liefst € 275,- euro tegoed voor jouw volgende vakantie. Deze rente van 10% is stukken beter dan wat je krijgt op de bank nietwaar?! Zo kun je je volgende vakantie kosteloos langer met vakantie of zonder extra kosten de annuleringsservice (waarvoor je normaal 10% van je vakantiekosten betaald afsluiten). Je ziet dit jaar wel waar deze goed voor is. Dit bedrag kan je bijvoorbeeld gebruiken voor jouw vakantie in het hoogseizoen van 2021! 

Om je te bedanken voor deze 'lening' wil ik je daarom nog iets extra's aanbieden. Tot en met 1 maart 2021 kunnen alleen klanten met een Vakantievoucher boeken voor het hoogseizoen. Het reserveringsformulier gaat tot die tijd van de website en is enkel toegankelijk voor mijn redders in nood. Hierdoor heb jij makkelijker de mogelijkheid om te boeken wanneer jij wil. Uit ervaring weet je vast wel dat het hoogseizoen zo hard vol loopt dat vooral de weken in de bouwvak al voor de kerstvakantie volgeboekt waren! 

Jouw voordelen: 

  • Je ontvangt 10 % extra tegoed bovenop je aankoop. 
  • Je hebt tot en met 1 maart 2021 het exclusieve recht om te boeken voor het hoogseizoen van 2021! 

Voor beide opties gelden de volgende voorwaarden:

  • De vouchers zijn onbeperkt geldig. 
  • Reserveren is mogelijk via het reserveringsformulier op www.cats-only.nl/reserveren. Let op: Vul in het opmerkingen veld in dat je je voucher hiervoor wil gebruiken. 
  • Je mag zoveel vouchers bestellen als je zelf wil. Bij het bestellen van meerdere vouchers ontvang je vanzelfsprekend meer bonus tegoed. 
  • De vouchers zijn niet in te wisselen voor contanten. 
  • Deze actie geldt zolang de voorraad strekt! 

Ben jij onze redder in nood? Help jij ons huis aan een dak voordat de winter komt (het lijkt nog ver weg maar de tijd dringt) dan hoor ik dit graag wanneer je je vakantie gaat annuleren! 
Onze dank is groot! 

Wendy & Erik