Kattenhotel

Een welverdiende vakantie voor jou én je kat!

Is jouw kat op zoek naar een hotel…
  • ...waar hij zich meteen thuis voelt?
  • …met mooie ruime tuinkamers met een heerlijke tuin waar hij 24/7 kan ravotten?
  • …met mooie ruime zolderkamers met een prachtig uitzicht voor hem alleen?
  • …waar het personeel rekening houdt met dieetwensen?
  • …waar het heerlijk rustig is?

Dan is jouw kat bij Cats Only Kattenhotel aan het juiste adres!

Reserveer nu

Wanneer jouw kat een fijne vakantie heeft, dan geniet jij ook met volle teugen van jouw vakantie. Via Whatsapp houd ik je op de hoogte over de vakantiepret van jouw geliefde kat. Klinkt goed toch? Cats Only heeft twee verschillende hotelkamers, tuinkamers en zolderkamers, bekijk de verschillen hier

Cats Only Kattenhotel is te boeken bij zowel vakanties, als bij verhuizing, verbouwing of langdurig verblijf in het ziekenhuis of het buitenland. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Spikey | dec. 2018

'Wij hebben nu voor de tweede keer onze Spikey laten logeren bij Cats Only in Gemert. Ook deze keer weer een fijne en positieve ervaring. Spikey heeft een aantal keren per dag medicijnen nodig, hetgeen correct en voor de kat op een rustige manier gebeurt. Dit zie je terug in zijn relaxte gedrag, omdat je regelmatig een foto en berichtje ontvangt. Hij is op zijn gemak. Kortom: betrokken, professioneel en katvriendelijk team onder aanvoering van eigenaresse Wendy, met wie er altijd een plezierig contact is, zij geeft antwoord op al je vragen en zij stelt je gerust. Het is een verzorgde kattenentourage (o.a. vloerverwarming); het ligt erg landelijk, zonder herrie dat erg plezierig is voor je kat. Geen enkel punt van kritiek of mogelijke verbeteringen. Zo nodig, dan komen wij graag weer terug.' – HTK Spikey door – Greet van Wingerden uit Breda (NB)

Ritske en Robijntje | nov. 2018

'Naar aanleiding van de uitstekende ervaring eerder dit jaar, opnieuw besloten om Ritske en Robyntje tijdens onze vakantie naar Wendy te brengen. Zaterdags gebracht en aangezien Wendy zelf paar daagjes vakantie had, stond haar collega klaar om de katers in ontvangst te nemen. Verbaasd dat beide heren meteen de hoogste plank uitzochten en ons de rug toekeerde. Geen knuffel meer mogelijk, zelfs geen snoepje werd aangenomen, ze waren beledigd...... Dat was nieuw voor ons, maar we wisten dat ze in goede handen waren! Tijdens de vakantie werden we op de hoogte gehouden van het rennen en ravotten op de zoldersuite, met zoveel kabaal dat je het beneden kon horen. Ook nog een leuke video dus dan ben je toch met een gerust hart op vakantie. Bij terugkomst waren de heren gelukkig wat vriendelijker dan bij het afscheid, dat was weer een opluchting.... Nogmaals dank voor de goede zorgen Wendy, en voor onze volgende vakantie is er maar één opvangadres. Dat uur rijden heen en weer een uurtje terug hebben we er graag voor over!' – Brits Korthaar Ritske en Robijntje door – Max en Bertien Wolvekamp uit Oirsbeek (LI)

 

Waarom jouw kat bij Cats Only Kattenhotel in goede handen is?

Zeer kleinschalig
Cats Only is een kleinschalig hotel en heeft twaalf exclusieve kamers. Er heerst veel rust en er is aandacht en persoonlijk contact. Wat wil je (kat) nog meer?

Een eigen ruime kamer voor jouw kat(ten)
Alle hotelgasten hebben een eigen hotelkamer – benedenkamer met tuin of zolderkamer zonder tuin – in het Cats Only. Daarbij zijn de kamers ruim van opzet (2m bij 2m bij 2,5 m voor de tuinkamers en 2m bij 4m bij 3m voor de zolderkamers– lekker lang, breed én hoog – ), zodat er volop ruimte is voor alle benodigde kattenspullen van thuis. De kamers kunnen we onderling koppelen, wanneer je een kamer wilt boeken voor meer-kats-huishoudens.

24/7 toegang tot een eigen kattentuin
Bij Cats Only heeft jouw kat vanuit de tuinkamer 24/7 toegang tot de tuin. Er zijn twee type tuinen beschikbaar variërend van 4 m2 tot 10 m2. Alle tuinen zijn volledig afgesloten en half overdekt, zodat je kat altijd buiten kan spelen. Weer of geen weer!
De zolderkamers hebben geen tuin, maar wel een openslaand raam (voorzien van solide hekwerk), zodat jouw kat van de omgeving kan genieten. Daarbij krijgt jouw kat genoeg mogelijkheid om de beentjes te strekken in de hal, op de trap en de overloop. Zo kunnen ze de boel op hun dooie kattengemakje verkennen.

Geen zicht op andere katten
Bij zowel de kamers als de tuinen van Cats Only heb ik gekozen voor dichte tussenwanden en deuren. Hotelgasten die elkaar niet kennen, kunnen zo geen contact met elkaar maken. Dit werkt stressverlagend en voorkomt overdracht van ziekten.

Mooie uitzichten die zorgen voor veel afleiding
Cats Only ligt ver in het buitengebied wat zorgt voor mooie vrije uitzichten. Deze geven je kat veel afleiding. Door het raam met zicht op de kattentuin kan je kat vogels spotten. Het raam in de binnendeur zorgt voor een fijn zicht op de centrale gang.

Veel keuze in klim-, lig- en verstopplekken
Bij de inrichting van de kamers en tuinen van Cats Only heb ik gezorgd voor heel veel plankjes om lekker te klimmen en klauteren. Verder heb ik natuurlijk gedacht aan lig- en verstopplekken zodat je kat uren kan luieren, net zoals thuis.

Meebrengen eigen spullen en voer is gewenst
Je kat meteen een thuisgevoel te geven bij aankomst in het Cats Only? Dat kan! Ik raad je daarom aan om zoveel mogelijk eigen spulletjes met vertrouwde geurtjes van thuis mee te nemen. Denk hierbij aan kleedjes en mandjes, een doos, (denk)speelgoed, kattenbakken en indien mogelijk krabmeubels of (kartonnen) krabplanken. Maar ook voer- en drinkbakjes, eigen voer en zelfs kattenbakken met vulling mag je meebrengen van thuis. Hoe meer eigen geuren je kat met zich mee neemt op vakantie, hoe eerder hij zich op zijn gemak voelt.

Dieet, medicijnen of extra zorg geen probleem
Heeft je kat zich aan een dieet te houden of heeft hij simpelweg wat extra zorg nodig? Geen probleem. Cats Only denkt graag met je mee.

Professionele verzorging
Katten zijn meesters in het verbergen van ongemakken en pijn. Door nauw contact met je kat en veel kennis over de kat in het algemeen ben ik in staat om tijdig in te grijpen en professionele zorg te bieden wanneer er een probleem optreedt tijdens het verblijf in het Cats Only Kattenhotel.

Geen wens is te gek
Rare verzoekjes ken ik niet hier in Cats Only. Krijgt je kat iedere ochtend een schoteltje melk? Dan krijgt hij dat bij mij ook. Of is hij gewend aan een zakje natvoer voor het slapen gaan? Ook dat kan. Vragen staat vrij!

WhatsApp houdt je in contact met je kat tijdens je vakantie
Tijdens je vakantie, verbouwing of verhuizing ga je je kat natuurlijk missen. Gelukkig maakt het mobiele tijdperk het voor ons wel erg makkelijk om dat gemis een stukje weg te nemen. Ik houd je simpelweg op de hoogte met een foto of filmpje via WhatsApp. Service van Cats Only!

Cats Only Kattenhotel : bij ons is je kat in goede handen!

Bekijk de Tarieven of  Reserveer nu! 

Nog meer vragen?

Heb je nog meer vragen na het lezen van deze pagina? Neem dan eens een kijkje bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij schroom dan niet om contact met me op te nemen, ik beantwoord hem graag voor je. 

Neem contact met mij op


Note: Op al onze trimbehandelingen zijn de algemene voorwaarden van de Dibevo van toepassing.