Tarieven kattentrimsalon 2020

Trimbehandeling door vachtexpert Wendy 

Basisbehandeling  67,50 euro
Elke volgende kat  10,- euro korting op basisbehandeling
12 weekse behandeling  10,- euro korting op basisbehandeling 
   
Meerprijzen  
Achterstallig onderhoud en/of scheren + 15,- euro
Extreem vervilte vachten  + 35,- euro
Wassen en drogen* + 35,- euro
Vlooien + 15,- euro

 * Let op: Voor het wassen en drogen van je kat wordt er zo’n 2 uur extra werk gepland. Houdt hier rekening mee met het halen en brengen. 

Maak een afspraak! 

Trimbehandeling door stagiairs

Net zoals in de kapperszaak werken wij ook regelmatig met stagiairs. Steeds meer stagiairs weten onze salon te vinden. Na 10 jaar katten trimmen bezit ik over genoeg kennis en ik deel met liefde mijn ervaringen met ze. Vind jij het geen bezwaar dat jouw kat onder mijn toeziend oog getrimd wordt door een stagiair dan mats ik je met liefde. Je betaald dan een vaste prijs van € 57,50, ongeacht welke behandeling je kat nodig heeft! Een lagere prijs voor hetzelfde resultaat want ook al gebeurt alles onder mijn toeziend oog, aan het einde van de trimbeurt volgt nog altijd een check van mij zodat je kat altijd met een prachtvacht de deur uit gaat! 

De keuze voor een trimbeurt door de expert of door een stagiair ligt altijd bij de katteneigenaar. Geef dus bij het maken van je afspraak even aan voor welke variant jij kiest! 

Maak een afspraak! 

Let op:

  • Annuleren van de afspraak kan kosteloos tot en met 72 uur voor de afspraak. Daarna zijn er kosten aan verbonden. Bekijk hiervoor de algemene voorwaarden
  • Op al onze diensten voor zowel het kattentrimsalon als het kattenpension zijn de algemene voorwaarden van de Dibevo van kracht.