Workshop: Trim je eigen kat

Een perfecte vacht is ook jouw pakkie-an!

Is de kambeurt van je kat iedere dag weer een gevecht?
Kam jij de vacht van je kat regelmatig, maar kun je niet tegen de klitten en het vilt opkammen?
Is je hele huis - en vooral je nette zwarte broek - bedolven onder de kattenharen?
Heb jij een complete dierenwinkel aan borstelattributen thuis liggen, maar zit de juiste kam of borstel er nog niet tussen?
Kortom: Wil jij graag leren hoe jij de vacht van jouw kat het beste kunt verzorgen?

Boek nu een workshopBoek dan een workshopTrim je eigen kat’ en leer hoe jij de vacht van jouw kat het beste kunt behandelen.

Tijdens de workshop zal jij zelf onder mijn toeziend oog de vacht van je eigen kat behandelen. Dit kan variëren van de dagelijkse verzorging, tot het verwijderen van klitten en zelfs het leren scheren van vervilte stukjes vacht.

Om de stress voor je kat zo laag mogelijk te houden én om je een zo goed mogelijke begeleiding te kunnen bieden, geef ik deze workshop één-op-één. Met meerdere personen uit één gezin de workshop volgen, is geen probleem en ook het meebrengen van meerdere katten is mogelijk. Ik vind het wel fijn als je dit te voren aangeeft.

Tijdens de workshop mag jij alle vragen stellen die je maar wilt. Ook geef ik jou advies over goed borstelmateriaal – die je ook bij mij kunt kopen – en tot slot krijg je natuurlijk je kat los in zijn vacht mee naar huis samen een naslagwerk.
Zo kun je op je gemak teruglezen waar je op moet letten voor een goede vachtverzorging. Heb je naderhand nog vragen? Stuur me dan een mailtje. Ik help je graag!

De prijs van de workshop is € 65,-. Hiervoor krijg jij een uur alle aandacht. Heb je onverhoopt toch langer tijd nodig dan zal hiervoor een meerprijs gerekend worden. 

Boek nu een workshop


Ben je bloedfanatiek in het verzorgen van vachten en wil je je kundigheid graag delen met anderen? Schrijf je dan in voor de ‘Vakopleiding Katten trimmenbij het HuisdierkennisInstituut.

Heb je de vachtverzorgingscursus of de vakopleiding gevolgd en wil je het geleerde graag (nog) een keer onder begeleiding oefenen? Neem dan contact mij op.  

Note: Op al onze diensten zijn de algemene leveringsvoorwaarden van de Dibevo van kracht.