Kattentrimsalon

Een slechte vacht = een ongelukkige kat

De vacht is de spiegel van gezondheid, zeg ik altijd. Want aan de vacht van een kat kun je zien hoe de kat in zijn vel zit. En een slechte vacht betekent dat een kat niet happy is. Een goede verzorging van de vacht is dus erg belangrijk. En waarschijnlijk doe je er thuis alles aan, maar zit je vaak letterlijk en figuurlijk met je handen in het haar. 

  • Kam jij jouw kat iedere dag en krijgt hij toch klitten?
  • Zit de vacht van je kat zomaar ineens in de vilt?
  • Heeft jouw kat een vieze of vettige vacht?
  • Word jij gek van de rondvliegende kattenharen?
  • Wil jij de vachtverzorging van jouw kat even aan een professional overlaten?

" Dan ben je bij Cats Only Kattentrimsalon aan het juiste adres! "

 Maak een afspraak!

 

Thomas | mrt. 2018

'Afgelopen week heeft Wendy onze Maine coon van 18 jaar oud weer getrimd. Helaas kan ie het zelf al een aantal jaren niet meer bijhouden, maar gelukkig kan ik dan terecht bij Cats Only Katsalon. Onder de trimbeurt krijg je ook nog heel veel tips mee. Wendy, super bedankt voor je kundige behandeling en adviezen! Thomas voelt zich weer heerlijk en relaxt met zijn zachte vachtje zonder klitten.' – Maine Coon Thomas door – Pauline Dittmer uit Nuenen (Noord Brabant)

Jeahrah | feb. 2018

Mijn maine coon Jeahrah is thuis zeer moeilijk te borstelen en kammen. Dus Wendy gevraagd om hulp. Ze wilde de uitdaging wel aangaan nou Jeahrah was daar een super lieve kat liet alles met zich doen Wendy heeft mij alles goed uitgelegd en heel veel zelf laten doen onder haar supervisie. Heb in korte tijd heel veel geleerd voor herhaling vatbaar mits dat nodig zou zijn. – Maine Coon Jeahrah door – Luci Drenth uit Brunssum (Limburg)

Bij Cats Only Kattentrimsalon heb ik de oplossing voor al deze problemen. Ook keer je met een goed advies weer huiswaarts. Hierdoor blijft een nieuw bezoekje aan de trimsalon hopelijk (lange tijd) uit.
Onthoud echter één ding: je belt niet snel te vroeg, maar algauw te laat.

In de Cats Only Kattentrimsalon trim ik op een niet invasieve manier. Dit wil zeggen dat ik katvriendelijk en vachtsparend werk. Dit betekent dat ik niet zomaar lukraak ga ontwollen, plukken of scheren. Benieuwd waarom? Lees dan eens verder in de blogs of klik eens op het vergrootglas rechts bovenin de pagina. Zoek vooral eens op: Vacht, rui, scheren, wintervacht of narcose.

Ik bied trimbehandelingen aan voor alle soorten, maten en rassen katten. Alle katten zijn welkom hoe leuk of verschrikkelijk ze een trimbeurt ook vinden. Met enige creativiteit van mijn kant is er voor (bijna) iedere poes een manier te vinden om de trimbeurt toch gezellig te houden.

Om ervoor te zorgen dat je kat met een klitvrije vacht naar huis gaat en geen hekel aan de kattentrimsalon krijgt, neem ik de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • De kattentrimsalon is volledig hondvrij, dus ook zonder hondengeur.
  • Ik werk in alle rust, één-op-één en alleen op afspraak.
  • De eigenaar blijft er bij voorkeur bij.
  • De kat mag op zijn eigen vertrouwde kleedje op tafel plaatsnemen. Daarnaast gebruik ik Feliway om extra rust te geven. 
  • En het allerbelangrijkste: ik werk met katvriendelijke technieken zonder dwangmiddelen.

Bij Cats Only Kattentrimsalon is het mogelijk om naast een afspraak in de trimsalon ook een afspraak bij je thuis te plannen. Door mijn jarenlange ervaring met het trimmen aan huis weet ik inmiddels dat aan beide situaties voor- en nadelen kleven.

Twijfel jij wat het beste is voor je kat? Neem dan contact met me op. 

Trimmen aan huis kan ruwweg in omgeving van Gemert - Weert - Eindhoven en Den Bosch. 

Grofweg ben ik werkzaam voor de ambulante kattentrimsalon in de volgende regio. Woon je hierbuiten? Vraag naar de mogeiljkheden.


Wil je graag leren hoe jij de vacht van je kat zelf kunt onderhouden?

Boek dan de workshop: ‘Trim je eigen kat’.

NB
Op al onze trimbehandelingen zijn de algemene voorwaarden van de Dibevo van toepassing.