Bijscholingsdag Cats, Coats & Coffee 2019

De bijscholingsdag voor 2019 staat alweer gepland. Dit jaar weer alleen voor kattentrimmers! 

Dit jaar staan er 4 lezingen op de planning waarvan de eerste 3 al vast staan, namelijk:


Inez van Paassen - De seniorkat op de trimtafel
Inez van Paassen neemt ons mee in de wereld van de senior kat op de trimtafel. Wat kun je als trimmer doen om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de kat. Welke problemen qua vacht en gezondheid kom je tegen en hoe kunnen wij als trimmer de eigenaar hierover informeren! 

In haar lezing krijg je antwoord op al deze vragen!Wendy Govers - van Thiel - Hoe maak je van jouw klanten een vachtexpert 
De tijd dat klanten 'dom' gehouden werden is voorbij. De klant wil steeds meer weten over zijn kat. En hoe fijn is dat voor ons, meer kennis komt immers het welzijn ten goede en zorgt voor minder vervilte katten op de trimtafel. Maar hoe bereik je dat? Hoe zorg jij ervoor dat jouw klant steeds een beetje meer vachtexpert wordt?

Wendy laat je met praktische tips zien hoe jij jouw kennis verspreid en daarmee het welzijn van de katten verbeterd. 

 

Marieke Knies - Hoe gezond is deze kat? Tips & Tricks om je te helpen beoordelen of de kat op je tafel in orde is of niet. 

Hoe weet je nu of een kat gezond is? Wat zijn dingen waar jij als trimmer op kan letten? Hoe beoordeel je bijvoorbeeld de lichaamsconditie en de spieropbouw? Wat zijn veel voorkomende aandoeningen en hoe zouden die eruit kunnen zien?

Tijdens deze lezing leer je wat normaal is en wat niet en wanneer het tijd is om een kat naar de dierenarts te sturen.  
José Dieker - Hoe ga je om met een stresskip 

 

 

 

 

Ben jij er weer bij? Koop dan voor 28 februari je kaartje met een mooie early bird korting waardoor je nog maar € 99,- betaald incl de lunch en de btw. Vanaf 1 maart betaal je in de shop weer de gewone prijs van € 125,- 

Praktische info:
Wanneer: Zaterdag 18 mei 2019
Hoe laat: 10.00 uur tot 17.00 uur (aanvang 09.30)
Waar: 't Klooster Vianen
Prijs: € 125,- Early bird tm 28 februari 2019 € 99,- Inclusief lunch en btw