Catopia - Lezing, Speed date & Signeersessie

Catopia is een event over en rond katten.


'Het is een initiatief van Tabby Tijger (Wendy: die zo vriendelijk zijn geweest om mijn boekenleggers, of bladwijzers zoals ze dat in het Belgisch zo mooi zeggen, te sponsoren) in samenwerking met DreamCATchers (Wendy: waarover ik eerder al een mooi blog schreef: 'We are dreamcatchers) voor het goede doel.
Catopia is een event dat mensen wil sensibiliseren en informeren om zo nog meer katten gezonder en gelukkiger te maken.

De eerste editie van Catopia vindt plaats in De Zebrastraat/New Zebra in Gent. Deze bijzondere congres- en eventlocatie brengt huisvesting, cultuur en economische activiteiten samen in een prachtig gerenoveerd gebouw met een moderne uitstraling en baanbrekende architectuur.

Een aangename beleving en fun zullen de rode draad zijn doorheen het event met stijlvolle kattengerelateerde producten, boeken, kattenfilms, streetfood, samen met meet & greets met katachtige supersterren en inspirerende gesprekken met kattenexperten.

Catopia wordt dit najaar dus the place to be!

Bestel je kaarten in voorverkoop via www.catopia.be'

Cats Only op Catopia 

Even terug naar de kattenexperten waarover de organisatoren zo mooi schrijven, want ik ben er 1 van! 

Zo zit ik tussen 12.00 en 12.50 uur klaar voor een signeersessie. Ben jij er ook en heb je mijn boek al in bezit? Ik signeer hem graag voor je dus vergeet hem niet mee te nemen. Heb je het boek nog niet dan koop je hem op het event met een mooie korting. 

Twijfel je nog of je het boek wil kopen geef je dan op voor mijn boekpresentatie. Dit doe ik met liefde tijdens mijn lezing van 13.00 tot 13.45 uur. Let op vooraf opgeven is een must, dit doe je via een klik op bovenstaande banner. 

Na deze lezing moet ik meteen door naar mijn speed date. Want ja jij krijgt tussen 14.00 en 15.00 uur maar liefst 10 minuten de tijd om 1 op 1 al mijn vragen te beantwoorden. Let op vooraf opgeven is een must, dit doe je via een klik op bovenstaande banner. 

Wie komt er nog meer? 

Super trots mag ik je toezeggen dat ik deze dag het podium deel met Bob de straatkat, ik plunder mijn boekenkast dus even want ook Bob, of liever gezegd zijn baasje James, komt speciaal vanuit Engeland naar Belgie voor een bezoekje aan Catopia. En ook de Nederlandse gedragstherapeute Liesbeth Puts is van de partij om haar boek 'Als de kat het voor het zeggen had' te signeren, net zoals de schrijfster van het 'Crazy Cat Lady boek' Elke van Huffel en Laura de Clerck.

Daarnaast is ook mijn collega pensionhoudster en kattengedragstherapeute Joline de Jaegher van de partij. Joline verzorgt de lezing: 'De magie van kattengedragtherapie' en zal de hele dag aanwezig zijn in haar stand. Ga daar ook zeker even aan! Verder staan op het lezingenprogramma een lezing van Liesbeth over 'Gezonde en gelukkige katjes, ook in het 9e leven', Lara de Clerck met '10 opmerkelijke feiten die je nog niet wist over je kat' & many more. 

Tot slot zijn er gedurende de dag een 3-tal workshops te volgen waaronder de workshop 'Een KATtastisch Instagram account, zo doe je dat!' die er voor mij heel erg uitsprong. Kleine maar, deze is tegelijk met mijn speeddates dus helaas kan ik hem niet zien.  

Heb ik je enthousiast gemaakt? Koop dan nu je kaartje voor slechts € 15,- met een klik op bovenstaande banner of foto. Ook het complete programma vind je hier want het was te lang om hier in zijn geheel te delen. 


Zie je in Belgie!