Boek: Klitvrije kat, zo doe je dat!

“De perfecte gids voor elke catlover!”


Herken je dit:

✔️Help! Jij en je kat genieten van jullie dagelijkse borstelmomentje. Maar jeetje. Die haren blijven maar komen. En hoe vaker je borstelt, hoe meer haar eraf lijkt te komen. Het mooie probleemloze vachtje van je kat lijkt ineens te veranderen in een lelijke, pijnlijke klittenbol. Help, waar begin je? En hoe los je dit weer op? Zonder stress voor jou? Zonder stress voor je kat?

✔️Of ben je de trotse eigenaar van een schattige (half)langharige kitten? Lief! Maar help?! Wat moet je doen om dit lieve kleintje te laten uitgroeien tot een volwassen schoonheid met een weelderige vacht? Zonder klitten en zonder vilten?

✔️Of wil je gewoon van een echte kattenexpert meer leren over de allerbeste verzorging van je langharige of kortharige kat? In het voorjaar (als je kat in de rui is), tijdens een warme zomer of koude winter?


Het musthave boek voor elke kattenliefhebber

In het leuke 168 pagina’s dikke boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’ lees je alle noodzakelijke tips & tricks hoe je de vacht van jouw kat in topconditie houdt. Met een prachtige glans, zonder pijnlijke klitten. Deze complete handleiding voor elke kattenliefhebber helpt je van A tot Z naar een prachtvacht voor jouw kat! Inclusief handige stappenplannen én handige tips voor eerste hulp bij vachtproblemen van je kat! Het lekker leesbare boek is voorzien van mooie foto’s ter illustratie.

Help: hoe verzorg je de vacht van jouw kat?

Verharen, klitten, kammen, plukken, haarballen, droogwassen, een gestreste kat of een stille lijder?

  • Wat moet je doen, en wat vooral niet? 
  • Welke materialen moet je wel of juist niet gebruiken bij de vachtverzorging van je kat?
  • Hoe voorkom je pijnlijke, lelijke klitten in de vacht van je kat?
  • Hoe verzorg je de vacht van je kat in het voorjaar tijdens de rui?
  • Hoe verzorg je de vacht van je kat tijdens een warme zomer of tijdens de koude wintermaanden?
  • Hoe achterhaal je de vachtgroeicyclus van je kat?

De prijs: € 22,50 (exclusief verzendkosten). Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van het boek? Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Over de auteur

De auteur, Wendy Govers-van Thiel, is eigenaar van Cats Only Kattenhotel & Katsalon in Gemert. Zij is gediplomeerd dierverzorgster, gespecialiseerd kattentrimster en praktijkdocent trimmen. En natuurlijk kattengek!

Dit leuke en handige kattenboek online bestellen?

Het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’ is uiteraard verkrijgbaar bij Cats Only. Wil je jouw eigen exemplaar snel en makkelijk bestellen via onze webshop? Klik hier:

Ja, ik wil dit leuke boek bestellen!

Je ontvangt het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’ dan binnen enkele dagen vanzelf in je brievenbus! 

Waar nog meer te koop?

Het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’ is vanaf half juni ook verkrijgbaar bij diverse winkels, trimsalons, dierenartsen, shops en gedragstherapeuten voor €22,50 (exclusief eventuele verzendkosten). 

Dit zeiden andere kattenliefhebbers over ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’.

Coby Malogrino - Kattengedragstherapeut bij Katviseur en eigenaar van 4 katten: ‘Ik heb zelf een Noorse boskat die deze winter heel veel klitten kreeg en duidelijk meer vachtverzorging nodig heeft. In het boek vertelt Wendy lekker nuchter hoe je de vacht van je kat moet verzorgen. Zeker een aanrader!'

Hennie Schuit – Kattentrimmer bij Kattentrimbus en kattengedragstherapeut: 'Vachtverzorging is niet altijd even makkelijk maar vaak wel absoluut noodzakelijk. Wendy schrijft altijd vanuit het welzijn van de kat. Dat is toch het allerbelangrijkste!”

Desiree de Rue – Kattentrimster PerfecteKat.nl: ‘Het boek staat vol makkelijke tips hoe je de vacht klit/viltvrij kan houden. Ikzelf ben kattentrimster en vind dit boek een fijn naslagwerk voor onze branche. Ook voor de kattentrimsters een musthave om je geheugen weer even op te frissen!’


Dit handige naslagwerk voor elke kattenliefhebber bestellen?
Wil je jouw eigen exemplaar van ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’ online bestellen? Klik hier:

Ja, ik wil dit boek bestellen!

Je ontvangt het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’ dan binnen enkele dagen in je brievenbus! Let op: Het boek is nog niet uit, je ontvangt het boek thuis na de lancering in de week van 10 juni! 


Andere enthousiaste reacties over het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’:

Kula Giantsios - Eigenaar van 2 perzen: 'Mijn complimenten hoe je het boek hebt samengesteld en geschreven. Wat een leuke foto's. Het leest heel gemakkelijk weg, met duidelijke uitleg en tips.’

Tessa van den Hoogen- katteneigenaar van een HTK opvangkatje: ‘Dit boek geeft heldere en fijne uitleg over vachtverzorging zonder schade aan te richten. Het hoe en waarom wordt duidelijk uitgelegd. Een must-have voor iedere katteneigenaar!’

Monique van der Wallen – Katteneigenaar van 2 Maine Coons en een Ragdoll kitten: ‘Het boek leest makkelijk en heeft overzichtelijke hoofdstukken. Ik heb al wat tips gevonden die ik kan gebruiken bij onze senior Maine Coons Cissy en Caruso. Zeker een aanrader als je kat vachtverzorging nodig heeft.’


Zo bestel je ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’:
Het boek ‘Klitvrije kat. Zo doe je dat’, is verkrijgbaar via de Cats Only webshop en diverse andere verkoopadressen.

Wil je jouw eigen exemplaar van dit leuke boek voor kattenliefhebbers snel en makkelijk online bestellen? Klik hier:

Ja, ik wil dit boek bestellen!

Je ontvangt het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’ dan binnen enkele dagen in je brievenbus! 


TIP: Workshop ‘Trim je eigen kat’

Ben jij meer van de praktijk? Dan is de workshop ‘Trim je eigen kat’ misschien meer iets voor jou. Je vindt deze workshop hieronder bij gerelateerde producten. Bij aankoop van deze workshop ontvang je als extraatje het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’!

Tijdens de 1-op-1 workshop ‘Trim je eigen kat’ gaan we samen aan het werk om het geleerde in praktijk te brengen met jouw eigen kat. Deze workshop vindt plaats in onze professionele kattentrimsalon in Gemert.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor een workshop 


Persoonlijk advies over de vachtverzorging van jouw kat

Gaat een echte workshop een stapje te ver? Maar wil je wel graag ons advies op maat voor de vachtverzorging van jouw kat? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Klik hier voor onze mogelijkheden. We helpen ook jou graag om de vacht van jouw kat in topconditie te houden! Bel of mail ons gerust als je nog vragen hebt.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor het vachtadvies op maat