Vachtverzorging info middag

Ben jij dat verharen van je kat ook zo zat?
Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het kammen van je kat… zou je willen weten hoe je voorkomt dat er het hele jaar plukken haar in je huis rond vliegen. Rent je kat al weg als je al wijst naar de kam. Borstel je je een slag in de rondte en is het nooit genoeg? Dan is de info-middag vachtverzorging echt iets voor jou!

Klik hier en boek snel je ticket

Klik hier en boek je ticket voor de vachtverzorging info middag op 28 september bij Cats & Things in Amsterdam en krijg Tips & Tricks van een echte professional want Wendy Govers – van Thiel, auteur van het boek: 'Klitvrije kat, zo doe je dat!' komt speciaal voor jou naar Amsterdam!

 

 

Praktische info

  • Wanneer: zaterdag 28 september 2019
  • Door wie: Wendy Govers – van Thiel de schrijfster van het boek: Klitvrije KAT zo doe je dat! Het boek is bij de prijs van de info-middag inbegrepen en ligt voor je klaar bij de info-middag.
  • Wie is Wendy? Wendy Govers – van Thiel is gediplomeerd kattentrimster en daarbij trotse eigenaresse van het kattenhotel Cats Only. Bovendien houdt zij zich bezig met het verspreiden van kennis door het opleiden van kattentrimmers bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) waar ze voor de vakopleiding katten trimmen lesgeeft en de praktijkexamens af neemt. En natuurlijk geeft ze ook workshops aan katteneigenaren.
  • Wat houdt de info middag in: Deze info-middag is een geweldige manier om kennis te maken met vachtverzorging voor je kat. Een unieke kans om je vragen aan een professional te stellen en ook nog eens met een goed naslagwerk naar huis te gaan.
  • Waar is het: De info middag is in de winkel van Cats & Things adres: Hazenstraat 26 1016 SP Amsterdam.
  • Hoeveel deelnemers kunnen er mee doen? Er is plaats voor maximaal 15 personen.
  • Hoe laat is het en hoe lang duurt het: Start 14.00 uur en de winkel zal dan ook dicht gaan voor publiek.
    Duur van de presentatie ongeveer 1 uur. Sluitingstijd winkel: 17.00 uur waardoor er ruim voldoende tijd is voor vragen, om even na te kletsen en om te shoppen. 

Kan je wel wat meer informatie gebruiken over de vachtverzorging van je kat? Mis deze dag dan niet! Geef je snel op, er is nu een vroegboekkorting van 10% voor deze waardevolle info-middag!

 

Koop nu je ticket met vroegboekkorting!