Aanvullende voorwaarden voor het kattenhotel

Wij hanteren de algemene voorwaarden van Dibevo. In aanvulling daarop, dan wel afwijking daarvan hanteren wij de volgende huisregels.

  1.  Bij nalatigheid van de klant behouden wij het recht om een reservering te annuleren.
  2.  Afwijkend op artikel 4.3: Omdat wij na je reservering verplicht zijn een kamer vrij te houden en dus deze kamer niet (dubbel) kunt verkopen geldt er geen bedenktijd. Deze vervalt bij diensten zoals reizen en logies aangezien deze niet vallen onder de wet ‘Kopen op afstand’ meer hierover vind je op de site van Consuwijzer (www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand).
  3. Afwijkend op artikel 6: Ter bevestiging van de reservering dient de helft van de factuur binnen 48 uur als aanbetaling over worden gemaakt. Zonder deze aanbetaling komt de reservering te vervallen. 
  4. Afwijkend op artikel 7: Bij aanvang van de reservering van de kat dient ook het 2e deel van de factuur voldaan te zijn (via bank) of voldaan te worden (per pin of contant).
  5. Afwijkend van artikel 9 is het ook mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan via het reserveringsformulier. Meer over de annuleringsverzekering vind je op deze pagina.
  6. Het vaccinatie,- / inentingsboekje dient ten allen tijden aanwezig te zijn in het kattenpension gedurende het verblijf van je kat. Vervolgens wordt gedurende een periode van twee jaar schriftelijk of digitaal een kopie in de administratie van de inrichting bewaard, zoals verplicht wordt gesteld in het besluit houders voor dieren
  7. Indien je kat niet (correct) geënt is bij aanvang van de vakantie, zullen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Meer informatie over de verplichte entingen vind je hier.
  8. En tot slot; Houdt je aan de afgesproken check in en - uit tijden! Omdat wij een klein kattenhotel zijn met afzonderlijke kamers kan het te laat ophalen van een gast problemen opleveren voor de volgende. Vaak is er in overleg veel mogelijk maar laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Twijfel je of je een tijd gaat halen? Help ons dan en boek een dagje langer. Eerder terug van vakantie? Eerder ophalen is geen probleem, maar graag wederom in overleg. Let wel dat alle geboekte dagen worden gerekend!