Huisregels

Naast de algemene voorwaarden van Dibevo die wij hanteren hebben wij ook nog enkele huisregels. Bepaalde artikelen hiervan kunnen afwijken van de voorwaarden van Dibevo. 

1. Afwijkend op artikel 4.3: Bij reserveringen die binnen 14 dagen na reservering aanvangen vervalt de bedenktijd.

2. Afwijkend op artikel 6: Ter bevestiging van de vakantie dient de helft van de factuur als aanbetaling over worden gemaakt. Pas dan ben je verzekerd van een hotelkamer. 

3. Afwijkend op artikel 7: Bij aanvang van de vakantie van de kat dient ook het 2e deel van de factuur voldaan te zijn (via bank) of voldaan te worden (per pin of contant).

4. Mocht je de vakantie willen annuleren, dan kan dit volgens de algemene voorwaarden van de Dibevo. Hier kunnen kosten aan zijn verbonden. Note: De aanbetaling uit artikel 9 is in deze € 25,- per kat zoals vermeld staat in artikel 6.

5. Het vaccinatie,- / inentingsboekje dient ten allen tijden aanwezig te zijn in het kattenpension gedurende het verblijf van je kat.

6. Indien je kat niet (correct) geënt is bij aanvang van de vakantie, zullen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Meer informatie over de verplichte entingen vind je hier.

7. En tot slot; Houdt je aan de afgesproken check in en - uit tijden! Omdat wij een klein kattenpension hebben met aparte kamers kan het te laat ophalen van een gast problemen opleveren voor de volgende. Vaak is er in overleg veel mogelijk maar laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Twijfel je of je een tijd gaat halen? Help ons dan en boek een dagje langer. Eerder terug van vakantie? Eerder ophalen is geen probleem, maar graag wederom in overleg. Let wel dat alle geboekte dagen worden gerekend.